BAKA INFÖR ROLIGA DAGEN

Imorgon är sista skoldagen innan tjejerna går på långhelg. Det blir inte vilken skoldag som helst utan "Lek- och speldagen" för den ena och "Roliga dagen" för den andra. Båda ska klä ut sig och så ska dom ha med sig fika till skolan. Så när jag ändå varit ledig har jag passat på att baka kakor och bullar som flickorna ska få ta med sig imorgon.
 
 
Imorse hann jag med en promenad och så passade jag på att hämta ut ett paket jag hade beställt. Nu börjar sandlar, sommarklänningar och badkläder att ta över här hemma och vi är mer än redo för sol och värme nu. Det ser inte ut att bli jättemycket av just det framöver då den ljusa väderprognosen ändrats. Men vi lever på hoppet att det snart ändras igen!
 
Både Maya och Hanna har fått skolavslutningsklänningar också. Det är så mysigt med allt det där fixet tycker jag. Om än det inte är samma sak som det brukar. Så klart är känslan annan när man vet att man ska få samlas i kyrkan och sjunga Den blomstertid nu kommer och få se alla glada barn som klarat av ännu en årskurs. Så trist att behöva missa det för andra året i rad, det brukar liksom kännas som "startskottet" för sommaren på riktigt då. Men så klart ska tjejerna få känna sig fina när dom går till sitt klassrum för sista gången innan sommarlovet och säger hejdå till lärare och klasskompisar för ett tag.
Emelie

Gud vad baksugen jag blev nu 😍

Svar: Det är ju så mysigt!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Önskar jag också fick lust att baka någon gång...Det är ju egentligen så mysigt.

Svar: Du kanske får det när det är sommar och lediga dagar väntar <3
Eleni Apostolakis