MIN STORA TJEJ

Först blir jag alldeles chockad när jag inser att vi redan är i mitten av Maj. Och när till och med barnen påpekar att det här året gått fort, ja då har det verkligen det. Så tittar jag på mina tjejer och ser hur mycket dom vuxit bara sedan i vinter. Både på längden och i sina personligheter. Fortsätter det såhär så är det inte långt borta innan Maya är lika lång som mig. Hon lånar redan mina tröjor och strumpor. Och i förmiddags innan jag skulle åka till jobbet så kommer hon in i köket och säger att hon ska baka. Hon har själv hittat ett recept hon vill prova. Sagt och gjort så bakar hon söndagsfika till oss allihopa. Det blev verkligen så gott. Min duktiga tjej. Så stor du blivit! ♥
 
Och när vi ändå pratar om hur stora barnen blivit så har Hanna varit på hälsokontroll hos skolsköterskan den här veckan. Tidigare har föräldrar fått vara med men som ni förstår är vi inte välkomna i dom här tiderna. Med sig hem hade hon ett papper där det står att hon är 133,5cm lång!! Hur är det ens möjligt? Så lång var inte jag när jag gick i ettan, men vår lilla stora tjej är det redan som går i förskoleklass. Man undrar vem hon brås på för varken jag eller Patrik är särskilt långa. Maya är ca.150cm nu och jag kommer så väl ihåg när jag gick ur fyran och var 158cm lång. Precis lika lång som min mamma hade jag blivit då. Kanske därför jag minns den skolavslutninngen och min längd extra mycket.
 
 
Vi har haft en så mysig helg trots att jag jobbat. Men har haft lite kortare pass så jag hunnit träffat familjen ändå. Riktiga myskvällar med popcorn och bra på tvn. Vi har fixat och donat hemma och jag har hunnit med mina träningspass. Nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa lite bok. Klockan är inte ens 17 än och det känns som jag hunnit så mycket idag. En skön känsla.
 
Hoppas ni haft en fin helg. Kanske till och med långhelg?
Mimmi

Min långhelg bestod av jobb, vi hade "Super weekend" i sex dagar! Härligt att få se Maya på bild också, hon är snart ikapp mig nu i längd.

Svar: Ja, hon har blivit så lång och stor min lilla stora Mayi! <3
Eleni Apostolakis