1..2...3... NU KÖR VI!

Så har årets första pepparkaksbak gått av stapeln. Jag drog igång julmusik på hög volym medan jag städade köket, innan bakning, och två dörrar slogs då igen. Medan jag sjöng högt för mig själv dansade jag in till den ena ungen som bad mig gå och stänga dörren efter mig... dansade in till nästa som sa ungefär samma sak. Haha, när hände det här? Ungar! Men när pepparkaksdegen kom fram var Hanna snabbt där och skulle hjälpa mig att plocka fram allt så vi kunde baka. Den äldre hade ångrat sig och ville inte vara med i år. Tråkigt men gissar det är naturligt i den där åldern. Men innan vi hade hunnit kavlat ut all deg så satt hon till sist där vid bordet iaf och bad om att få göra några pepparkakor. Mys! Jag och Hanna har inte bakat årets första peppkakor, lyssnat på årets första julmusik utan även druckit årets första glögg. Jag letar febrilt efter den där julkänslan som brukar komma redan nu... längtar efter allt det där mysiga och försöker tänka tanken om hur en jul i ett annat hem kommer att se ut och vara. Det är något svårare just nu helt klart. Vi står där bland alla flyttkartonger, vet att lägenheten inte kommer att vara i det skick och form som vi önskar, jobbdagarna kommer vara många och lååånga, så helt ärligt har jag så svårt att föreställa mig allt det där julmyset i år. Men jag kämpar vidare med det, för jag tänker inte ge upp hoppet inte.
 
 
Igår kom Allt i Hemmet julspecial ner i brevlådan. Överraskande men så roligt var det att möta vårat hem på omslaget av tidningen. Wow! Man trodde nästan man skulle hamna i ett litet hörn eller något på någon sida men så möts man av vårt hem direkt på omslaget. Följt av flera sidor från julreportaget i tidningen. Så himla roligt. För er som inte sett eller kommer köpa tidningen kanske jag kan visa några bilder senare. Om ni vill se?
Mamma

Kanske man kan få smaka en pepparkaka imorgon 😉😍!

Svar: Hoppas du hann smaka någon för nu är det slut, haha.
Eleni Apostolakis

Mimmi

Jag har gjort tre försök att köpa tidningen nu men den har inte kommit till butiken. Vickis har också jagat den igår utan resultat. Men jag gör nya försök idag! Mys med pepparkakor och tända ljus,

Svar: Ja nu vet jag ju att ni alla fått tag i en tidning redan. Himla kul att ni alla ville läsa den <3
Eleni Apostolakis