KANELBULLENS DAG

Vet inte hur jag kunde missa det här i mitt sista inlägg. Men det var faktiskt kanelbullens dag i måndags. Bästa påhittet tycker jag. Däremot blev min plan tajt och jag fick därifrån i trött panik ställa till med bullbaket sent i söndags kväll. Jag dukade sedan fram bullar åt barnen så dom skulle ha när dom kom hem från skolan på självaste kanelbullens dag.
 
Här kan ni dessutom skymta det nya köksbordet. Det är såå litet jämfört med vårt tidigare enorma. Men vi börjar vänja oss redan.
 
 
På måndagen åkte jag hem från jobbet för att plocka upp Hanna och åka tillbaka till Birsta. Hade lovat en liten skrutt en shoppingkväll med mamma, helt själv. Det var väl inte mer än rättvist då jag gjorde exakt samma sak måndagen innan fast med min stora tjej. Det ska vara rättvist även om mamman här ibland storknar av trötthet för att hinna med allt. Men så mysigt att få lite egentid med båda tjejerna. Det ska helt klart bli oftare.
 
Men nu mina vänner, snart går torsdagen mot sitt slut och imorgon väntar "tjejkväll" direkt efter jobbet hos min syster. Där hemma väntar både lillasyster, Agens, mamma och mina flickor. Det blir också mysigt om jag orkar hålla mig vaken, haha. För sen i helgen så ska jag och Patrik ta tag i att rensa ur förrådet. Snart har vi gått igenom ALLT ALLT ALLT. Förrådet och ett par garderober i vardagsrummet kvar. Yes, vi har garderober i vardagsrummet. Sånna där gamla inbyggda där vi tryckt in massor i både klädesväg och andra textilier. Men sen återstår bara allt packande kvar. Idag om 6 veckor har vi precis fått nycklarna. Veckorna flyger fram.
Mimmi

Bra jobbat med rensandet! Kommer spara mycket tid och kraft när ni flyttar in, mer tid det roliga fixet...

Svar: Tack, man försöker ju göra det bästa man kan i kaoset :)
Eleni Apostolakis

Jennie

Gott med kanelbulle

Svar: Alltid gott med bullar :)
Eleni Apostolakis