LIVETS FEST

Och där gick barnen på Höstlov! Maya firade in det med att åka till Himlabadet med en kompis och Patrik är i skrivande stund på väg och ska hämta dom. Och Hanna är på livets Halloween party. "Det är det bästa partyt jag sett!" skrek lilla häxan när jag lämnade av henne i skolans gympasal som lyste med discolampor och större delen av hennes klass sprang omkring utklädda till alla möjliga läskiga små figurer. Hjärtat blir varmt när man ser den där obeskrivliga glädjen. Det tindrade om henne.
 
Jag kommer att vara ledig varannan dag till veckan med barnen. En av dom dagarna ska vi ta vara på gamla traditioner, det årliga första pepparkaksbaket. Då blir det julmusik och glögg för första gången också. Det är lika mysigt varje gång! Längtar jag som allra mest till.
 
 
Igår var jag på event på IKEA och det var en trevlig stund. Efteråt gick jag och Pernilla ett varv där inne på IKEA och jag passade på att köpa förvaringlåda till alla Hannas pennor och målarsaker. Så idag lyxade jag till det med frukost framför serie och så passade jag på att bygga ihop den där förvaringslådan som ser ut som en stor verktygslåda i trä. Jag har slagit in present som Hanna skulle få med sig på kalaset, vikt en massa tvätt, fotograferat samarbeten, redigerat bilder, hämta barn på skolan och så fick jag en idé lite hastigt och lustigt, så på ungefär 0.2 sekunders fundering började jag spackla på skänken i köket. Nu ska den få nytt utseende. Att ha projekt är helt klart min grej. Mitt kall. Så tänk när jag alldeles snart får sätta igång med ett HELT HEM. Ivrig är bara förnamnet.
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och strax kommer hela familjen hem och gör mig sällskap. Ihelgen ska jag jobba och så blir det nog fortsatt spackling och packning. Hoppas ni får en härlig helg!
1
Mimmi

Så mycket roligt, kreativt och mys på en gång! Jag välkomnar Vintertid i dag. Nu lägger jag sommar sentimentalitet och höst ångest bakom mig och inleder vinterväntan och jullängtan istället.

Svar: Det låter som en bra idé tycker jag. Försöker göra detsamma <3
Eleni Apostolakis