TORKAD KRANS & NEDRÄKNING

Hej på er!
 
Minns inte sist jag tog mig in här för att skriva några rader faktiskt. Veckorna fortsätter att springa förbi. Känns som en återkommande mening varje gång jag Äntligen kommit in på bloggen. Gjorde faktiskt ett försök i helgen men då gick det inte att logga in. Nåja. I lördags tog jag med mig familjen ut på en liten tur i höstsolen. Den blev inte lång men ändå så skönt att lämna flyttkartongerna en stund. Vi plockade med oss en hel kasse med torkade strån, vass och lite av det vi hittade i naturen. Barnen blev över förväntan engagerad i att hjälpa mig få ihop så det skulle räcka. För sedan satte jag mig faktiskt och band en krans av allt det torkade vi plockat ihop. Åh, gillar de torkade kransarna lite extra i år. Fick en stunds avkoppling av att få jobba med händerna och sedan fick kransen hängas upp på en provisorisk plats på väggen där det fanns en spik. Rätt och slätt.
 
 
I dagarna har jag dessutom spacklat igen små hål, slipat och börjat måla bokhyllorna som ska komma in i Hannas nya rum. Tror det kommer bli superbra! Ett sista lager färg imorgon så är dom klara. 
 
Har haft sällskap i dagarna två av en liten förkyld tjej med ont i halsen. Lilla H har därför varit hemma med mig. Och det ska erkännas att det är mysigt att ha någon att pyssla om även på vardagarna. Saknar den tiden ibland. Då jag alltid hade ungar hemma runtomkring mig. Aldrig en stund för mig själv. Idag har dock lite dåligt samvete över att vi inte kunnat varit ute någonting. Solen sken och det var en så himla fin höstdag. Skymtar vi solen en stund imorgon så ska jag nog ta mig ut på en promenad åtminstone.
 
 
På torsdag ska jag och vännen Pernilla gå på event på IKEA efter jobbet. Det ser jag så himla mycket fram emot! Hann även med en fika med min barndomsvän Isabel förra veckan. Kul att man kunnat börja bli lite mer social igen och träffa personer man inte sett på så länge.
 
Men hurrni, vet ni att det bara är 3 veckor kvar nu tills vi får nycklarna till lägenheten? Det känns helt galet. Så stor förväntan samtidigt som det känns konstigt att behöva lämna vår älskade lägenhet alldeles snart. Men jag är så redo att börja spackla, måla, tapetsera och borra. Ja, allt det där man kan tänkas göra. Och vår första riktiga helg i nya lägenheten blir även den första advent! Snart är det jul. Och det första jag får göra i vårt nya hem blir att hänga upp julstjärnor i fönstren. Så mysigt!
3
Anonym

Det kommer bli bästa inflyttningen, få pynta och göra det ombonat inför julen, när januari solen lyser in kommer ny kraft och inspiration att fortsätta fixa...

Svar: Ja, det har du så rät i! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

....så resonerade Mimmi....

Hanna Karlsson

Kul med en uppdatering igen, tiden går så fort. Du har verkligen haft fullt upp ser jag.

Svar: Tack vad roligt att höra att du tycker det. Ja, tiden springer verkligen iväg, hinner knappt med. Men ska försöka fortsätta göra uppdateringar så ofta jag hinner :) Trevlig helg!
Eleni Apostolakis