EN ANNANS ÅSIKT

Här har vi startat veckan med VAB. Hanna blev så förkyld och fick feber ihelgen och även om hon är mycket mycket piggare så är det inte helt hundra än. Framförallt i dom här pandemitiderna krävs ju lite mer än vad det gjordes innan. Så jag har fortsatt att rensa här hemma, varit på IKEA en sväng igår kväll för att köpa en byrå som ska göras om där Maya ska få plats med lite kläder till flytten... vi saknar nämligen garderober i samtliga sovrum. Så det blir lite utav en utmaning att få till bra lösningar till alla. Men tror vi ska få till det bra. Jag har hunnit gått en promenad igår när det var så härligt väder och idag har jag varit och tagit cellprov. Så viktigt, men inte det roligaste kanske. Nu väntar jag på att middagen ska bli klar så ska jag fortsätta i att städa och rensa. Kanske hinner byrån vi köpte igår få sig lite färg också. 
 
Och så sitter jag i den värsta av alla beslutsångest angående väggar till alla rum. Först planerar vi göra barnensrum efter det blir det vardagsrum och sedan vårt sovrum. Hall och kök kommer sist. Eller nej, lilla toaletten och badrummet kommer allra sist. Har beställt hem massa tapetprover och jag springer här fram och tillbaka och velar och jämför med de saker vi har vad som kan passa och bli bra. Men har några riktigt starka kandidater. Så spännande och kul. Men så många beslut som kommer att behöva fattas. Frågar jag Patrik så blir svaret oftast "För mig spelar det ingen roll, du får välja", haha. Skönt på ett sätt då jag tycker det är så kul och gärna vill vara med och bestämma, men ibland kan det vara bra med en annans åsikt också. Oavsett så kommer det nog bli bra till slut. Längtar att sätta igång.
 
 
Mimmi

Ni kommer få det så fint och du är ju inte rädd för att göra om ifall en ny idé skulle dyka upp. Beundrar dom som bygger helt nytt och orkar ta alla beslut...

Svar: Tack snälla... det känns så roligt att få "börja om" på nytt på något vis. Jag beundrar dom också.
Eleni Apostolakis