EN UTMANING

En välbehövlig och fin helg med familjen lämnar vi nu när måndag är här igen. I lördags var vi och tittade på Mayas sista fotbollsmatch för i år. Patrik fick dessutom äran att coacha tjejernas lag så Maya var nog om ännu mer peppad än vanligt. Efter det har åkte vi och köpte ett gäng flyttkartonger så vi kan fortsätta fylla lådor. Barnen har lekt med kompisar och jag har grävt upp mina dahliaknölar. Det som kanske är minst roligt med att odla dahlior. Men nu när det är gjort så ser jag fram emot att stoppa dom i jord igen till nästa år. Igår åt vi middag hos mina föräldrar hela gänget och jag och slipade klart det sista på vårt blivande köksbord. Nu är det ihopskruvat och står här hemma redo för att betsas och lackas.
 
Trots att jag tycker att jag håller på med någonting hela hela tiden så känns det som vi inte kommer någon vart. Allt tar så mycket längre tid än man tänkt det och veckorna springer iväg.
 
 
Igår morse bakade Patrik scones och jag fotade ett av mina kommande samarbeten. Det bästa sedan är att vi får njuta av det i en mysig helgfrukost tillsammans. Det kan nog vara något av det som ligger i topp när vi har lediga helger.
 
Det är verkligen en utmaning hur jag ska vinkla kameran nu. Vem vill se alla sopsäckar och kartonger som står lite överallt? Helst inte jag och ännu mindre inspirerande blir det att fota det. Det är svårt att hitta inspirationen till mina intressen just nu och så kommer det att få vara antagligen resten av året. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla allting flytande.
 
Nu ska jag åka och köpa bets till det blivande lilla köksbordet innan jag börjar jobba.
 
Hoppas ni får en fin dag!
Mimmi

Nästa år har du dina Dahlior i kruka och då behöver du inte gräva upp dem, det funkar att låta dem vara kvar i krukan och förvara svalt. Jag testade i våras och läste om det sedan, det funkade!