TULPANENS DAG

Med hemleverans kom en jorden största tulpanbukett hem till oss lagom till Tulpanen dag. Den maffigaste jag någonsin ägt. Och där kom även min allergi och gjorde sig påmind också. Men vem kan motså ett hav med blommor? Inte jag trots att jag får äta allergimedicin.
 
 
Annars har vi haft världens lugnaste lördag. Ganska skönt. Ändå har jag hunnit bakat kardemummaskorpor, jag och Patrik har varit och stuvat om i förrådet för att sedan springa i trappor och bära alla kartonger med jusaker dit ner, har ätit en semla och vikt in tvätt också. Så lite har vi ändå fått gjort trots att det känns som det varit en lång lång dag. Ångrar att jag inte tog mig en promenad, för det hade jag behövt. Bestämmer mig därför här och nu för att ta en morgonpromenad imorgon istället. Friskluft och få röra på sig hade suttit fint nu. Men först hugger vi in på godisskålen och tittar på en film ikväll.
 
 
Kardemummaskorpor alltså. Fantastiskt enkla och så himla goda att vi suttit hela familjen och ätit de som smågodis. Man kan liksom inte sluta. Mums!
Mimmi

Skorpor, man får lite begär på såna. Tänker på mammas skorpor som man bredde bordsmargarin på och sedan doppade i kaffe så det blev odrickbart av bullsull och margarinet som flöt ovanpå, så gott! I många många år var mitt stadiga semesterbak ett "Berlinerbröd", en "kak skorpa" med mandel i. Nu inspirerade du mig igen....

Svar: Ja men åh, så gott! Hoppas du kommer dig för att baka något gott nu :)
Eleni Apostolakis

Jennie

Fina tulpaner!

Svar: Ja, det var en riktigt fin bukett :)
Eleni Apostolakis

Jasmine

Oj vilken fantastisk bukett!

Svar: Tack! Den var helt otrolig!
Eleni Apostolakis

Ellen

Men så vackert! Och otroliga bilder.

Svar: Tack så jättemycket!
Eleni Apostolakis

Trapp

Vad har du för kamera och objektiv?

Svar: Jag har en Canon 70D och använder allt som oftast mitt favoritobjektiv Sigma art 35mm f1.4.
Eleni Apostolakis