EN KVÄLL I JUNI

Igår åkte Maya och Patrik iväg för fotbollscup hela helgen i Hudiksvall. Kvar hemma blev jag och Hanni. En helg som hon längtat så mycket efter! Kanske inte bara för att vi skulle få en helg bara vi två utan även för att den stora 8-års dagen väntar.
 
Igår kväll när jag kom hem från jobbet så hade jag lovat att vi skulle åka iväg och ha en mysig kvällspicknick. Så på förmiddagen skyndade jag iväg och handla och förberedda allting innan jag skulle åka och jobba. När jag kom hem så packade vi bara in oss i bilen och åkte till Sidsjön för en riktigt mysig kväll. Och hon kan ju också vara den mysigaste lilla tjej man kan tänka sig som sällskap. En fin kväll i juni.
 
 
Idag har jag haft världens bästa lilla hjälpreda att storstäda hela hemmet, vi har varit och handlat inför kalaset, varit och plockat blommor, ätit pizza till middag, Joanna och Agnes tittade förbi en stund och bara för en stund sedan plockade vi ut kakor ur ugnen som vi bakat. Klockan är nu 21.15 och det är dags för mig att blåsa ballonger tills jag svimmar, lägga det pirriga födelsedagsbarnet och sedan har jag ett helt gäng med presenter som ska slås in. Imorgon väntas det sång och frukost på sängen så jag gissar jag får ställa klockan tidigt om jag ska hinna innan hon vaknat. Lite besviken att inte pappa och Maya är hemma så jag får nog ta i lite extra med morgonsången, haha. Bäst för mig att jag sätter fart nu så jag hinner allt som tänkt. Kommer somna ovaggat ikväll... också.