EN SEMESTER MED ALLT

En vecka har nu gått. Den här gått snabbt men ändå långsamt. Samtidigt känns det som vi nästan nyss kommit och att jag fortfarande inte förstått att vi är här. Den här veckan har bjudit på det mesta. Det har varit lika härligt som det varit jobbigt. Vi kämpar med både det ena och det andra samtidigt som man gör allt för att kunna njuta. Sömnen har inte varit den allra bästa. Eller bra nätter har varit riktigt bra, men de dåliga nätterna riktigt dåliga.
 
Sitter i skrivande stund på balkongen i "mitt" och Patriks rum. Vi delar rum på dagarna kan man säga. Men på nätterna går jag över och sover inne hos Maya och Hanna kommer hit och sover inne hos Patrik. Klockan är snart ett på natten. Patrik och Hanna har lagt sig för att sova och Maya ville vara ensam. Då hamnar jag här. Men nu ska jag strax gå in till henne och så håller vi tummarna för att skrapa ihop någon timme extra sömn. Behöver det verkligen nu.
 
 
 
Här kommer lite bilder som jag tog i onsdags. Vår första riktiga dag där vi gick omkring inne i Rethymnon. Dagen innan hade vi varit hos Loula och Stavros. Så det var första dagen på fem år att vandra omkring på stadens gator. Nu har vi hunnit med flera svängar. Senast idag faktiskt. Pappa har varit iväg med min gudfar och träffat en gammal kompis. Men mamma har gått med oss. Även om det slutade med att barnen stannade på hotellrummet när vi gick förbi och skulle fortsätta åt andra hållet. Idag när vi skulle till stranden så ville ingen av barnen med heller för det var vågor och en massa andra anledningar. Men vi vuxna gick en liten stund iaf. Ni hör ju... åka på sol och bad semester och barnen vill knappt med efter en vecka, haha.
 
Jaja... nu ska jag gå över till det andra hotellrummet och hoppas på en god natts sömn.
Kristine

Noen veldig fine bilder her, ja!

Ønsker en fortsatt fin dag ^^

Svar: Tack så mycket!
Eleni Apostolakis