BÅDE BRA OCH DÅLIGT

Hej hej!
 
Nu har veckorna visst gått igen. Sommaren slog till plötsligt och lika så pollen. Jisses vad jag varit helt utslagen de första veckan värmen kom och träden blåste stora moln av pollen som flög genom luften. Det har blivit lite bättre för min del senaste dagarna. Kanske för att jag slutade gå kvällspromenader och försöker ta dom tidigt på morgonen istället då det är mindre pollen i luften. Eller så kanske för att jag stått mestadels inomhus på jobbet.
 
Jag har nedräkning till semestern nu. Mindre än fyra veckor kvar innan en lång ledighet. Hur det ens är möjligt kan jag faktiskt inte förstå. I mina ögon var det vinter alldeles nyss. Det känns nästan som att vi hoppade över våren. Poff! Från ena veckan till den andra. Barnen har två och en halv vecka kvar till sommarlov och dagarna efter avslutningen har vi plötsligt en 9-åring här hemma. Min bebis fyller NIO! Förra veckan började jag baka lite smått inför kalas, picknickar och fikastunder. Ett gäng goda kanelbullar fick det bli att lägga i frysen.
 
 
Dom kommande veckorna är så fullspäckade och intensiva. Jag känner mig helt socialt utmattad bara efter helgens jobb som var nästan lite hysteriskt. Det är roligt men man blir trött. Jag har min anställning i butik på deltid men jag törs nog också säga att jag driver mitt eget företag. Utan att egentligen ha ett företag. Mer riktigt är väl att kalla det Egenanställning. Jag sköter allt precis som jag vill men behöver inte göra det "tråkiga pappersarbetet" själv utan har någon som gör det åt mig. Även det jobbet har rullat på oförskämt bra på sistone och jag har och har haft massor av roliga uppdrag. Men det gör också att på mina lediga dagar från butiken så har jag oftast fullt upp med det andra jobben. Samtidigt som man ska sköta hemmet, har allt som rör barnen runt sig och vardagen helt enkelt. Om ett par veckor får jag även besök av fotograf igen för ytterligare en tidning som ska göra ett Hemma hos Reportage. Hur jag nu lyckats klämma in det. Men det ska nog gå. Som sagt, några veckor till sen tänker jag ta semester från allt medan vi är på Kreta. Tror jag. Man vet aldrig om något roligt jobb dyker upp som man inte kan tacka nej till. Då följer jobbet med även dit. Men det är inget bokat just nu iaf så jag räknar med endast och bara semester.
 
Förutom allt det roliga så ska jag också till tandläkaren. Det ser jag verkligen inte fram emot, men det är sånt som måste göras. Jag väntar också på en tid till kirurgen så vi får se när det blir. Håller alla tummar för att det inte blir samtidigt som vi ska utomlands iaf.
 
Nej vet ni vad. Jag ska redigera filmklipp och skriva texter till ett jobb nu. Klockan börjar bli mycket och morgondagen blir det jobb mellan 10-20 så då hinns inte så mycket annat med.
 
Jag hoppas att allt är bra med er och att ni får njuta av det fina vädret som kommit!