HÖSTLOV & PEPPARKAKSBAK

Fredag den 3 November.
 
För en vecka sedan var jag inbjuden på genrepet för Broadway musikalen Next to Normal på Teater västernorrland. Jag tog med mig Patrik som min plus en och möttes upp med fler bekanta influencers och vänner. Vi blev bjuden på wrap och bubbel och fick höra lite om musikalen innan av teaterchefen samt skådespelarna Kristina Lindgren och Jakob Stadell. Det var verkligen något helt annorlunda än vad man tänker sig en musikal. Den var djup, känslosam och dom var helt fantastiskt proffsiga och duktiga! Men jag tror inte ett öga var torrt under den kvällen och jag kände mig fortfarande lika tung och berörd dagen efter. Ändå kändes det som WOW efteråt. Så roligt också att gå och göra något man nästan aldrig gör annars.
 
Samma kväll kom mamma hit och hjälpte Hanna att göra sig redo för att gå på Halloween disco på skolan. Dagen efter var det Mayas tur att gå på disco inne i stan. Sen blev Hanna sjuk. Och så startades det riktiga höstlovet. Vi fick ställa in måndagens planer som var så himla efterlängtade. Vi skulle få middagsgäster från Sthlm och jag skulle få träffa en av mina äldsta vänner med familj för första gången på 5 och ett halvt år. Otroligt jätte tråkigt verkligen. Men inte så mycket man kan göra åt det.
 
För min del har det jobbats men så igår var jag ledig och ännu en dag vi längtat efter var här!
 
 
 
Vår årliga tradition att baka årets första pepparkakor på höstlovet. Har gjort det med barnen sedan dom var mini små. Ja, så långt jag kan minnas faktiskt. Och även om Maya inte velat varit med sedan två år tillbaka så fortsätter jag och Hanna med traditionen. Vi bakar pepparkakor, lyssnar på årets första julmusik, dricker glögg och tittar på årets första julfilm. Novent är här nu! Kändes extra mysigt kanske pga att det kommit så himla mycket snö. Och enligt Hanna så var det mysigaste dagen någonsin och hon har talat om att hon tänker komma hem och baka pepparkakor med mig även när hon blivit vuxen. Det låter väldigt fint tycker jag. Och om inte annat så hoppas jag att det här blir fina barndomsminnen den dagen hon är stor och kan minnas tillbaka på.
 
Det är verkligen helt galet hur mycket snö som kommit såhär tidigt i år. Men nu spöregnar det och det ska fortsätta göra hela helgen så det kommer antagligen bara bli väldigt blött och blaskigt. Stackars Patrik är ute och nattvandrar med vuxna på stan i det här vädret ikväll och kommer hem mitt i natten. Det är några föräldrar från Mayas fotbollslag som är ute. Himla viktigt och bra. Men jag ska erkänna att jag är ganska glad att få sitta inne under en filt i soffan med barnen ikväll istället.
Mamma

Mysets mys !

Svar: Ja <3
Eleni Apostolakis