NOVENT & LITE TILL

Jag är långledig och inne på min fjärde dag idag. Det här med att få ett schema med en långledighet på 5 dagar i rad en gång i månaden under det här året har varit det absolut bästa för mig. Då 2023 varit ett av de mest tunga åren både psykiskt och fysiskt så kunde det inte kommit mer passande för att orka. Igår var jag och mamma och veckohandlade i vanlig ordning. Tog en liten avstickare för några snabba ärenden också. Idag har jag och Patrik varit på långt möte som gör en ganska trött i huvudet efteråt. Det ger både hopp och förtvivlan men vi kämpar helt enkelt på. Meningen var att ikväll gå över till våra "grannar". Rättare sagt syster med familj, då mosters lilla älskling Agnes fyller 3 år! Hipp hipp hurra! Men dessvärre har dom blivit sjuka och fått ställa in. Så då blev det en längre stund med plugg tillsammans med Maya inför hennes prov imorgon och nu har hon och Patrik dragit iväg mot fotbollsträning. Imorgon så ska jag och Hanna till optikern. Dags att kolla synen igen och fixa nya glasögon. Det blir spännande.
 
 
 
Ihelgen vakade jag med full inspiration och kreativitet. Jag körde fullt ös från morgon till kväll. Satte mig ner och gjorde några nya julstjärnor av papperspåsar. Hur jag gått till väga kan ni enkelt hitta på instagram hos mig Eleni.se. Sedan byggde jag klart Hannas sänggavel som jag påbörjade för flera veckor sedan. Och när jag ändå var inne på hennes rum så satte jag igång att tapetsera i söndags. Det tog mig verkligen hela dagen. Men nu är det skönt att det är gjort. Vi passade på att möblera om, rensa ut saker som hon inte längre vill ha och idag hoppas jag få upp lite saker på väggarna. Tror det blir toppen. Så länge hon känner sig nöjd så är det bra.
Melinda

Hej! Superfina julstjärnor :)
Ser att du har eget domän och jag för just nu över mitt domän till blogg.se men får det inte att funka :( man ska ju lägga in ip från blogg.se som är 34.111.167.75 vilket blogg.se har skrivit att man ska lägga in på DNS och det har jag gjort, har du laggt in samma ip? Hoppas du kan hjälpa mig då blogg.se inte svarar på mail :(

Mvh Melinda

Svar: Hej!Åh, jag är verkligen jätte dålig på det där. Jag hade turen att kunna köpa mitt domännamn redan när blogg.se erbjöd det. Så när dom valde att ta bort det så övergick det bara automatiskt att jag betalar till dom som redan "ägde" domänen via blogg.se. Hoppas du får till det. Lycka till!
Eleni Apostolakis