MIDSOMMARAFTON & SEMESTER

Bättre sent än aldrig är jag tillbaks här. Det är inte så att jag hållit mig borta fullt ut hela tiden, jag gjorde faktiskt ett tappert försök i midsommarhelgen till att skriva ett inlägg, men som vanligt strular blogg.se och det funkade helt enkelt inte att skriva nya inlägg. Jag är otroligt jätte trött på den här bloggportalen och tror faktiskt jag skulle kunna få tillbaks glädjen i skrivandet om jag bytte. Men det är svårare sagt än gjort när man kopplat domänamn och har en hel mängd med inlägg sedan många år tillbaks som man inte vill tappa. Ändå är det helt klart något jag kommer se över om jag kan lösa framöver.
 
Vi kan börja med midsommarafton. En jättemysig dag på alla sätt och vis som ännu en gång firats hos min mormor och morfar. Är så glad för den fina dagen och härliga sällskapet. Härliga skratt, gott att äta och tid tillsammans. Kan inte bli bättre ♥
 
 
Juni har verkligen sagt swish jämfört med härliga Maj. Det har gått lite för fort om jag får säga det själv men samtidigt har vi hunnit med så himla mycket. Ungefär samtidigt som Midsommarafton startade min semester. Veckan därpå åkte Maya och Patrik till Borlänge för fotbollscup i 5 dagar. Jag och Hanna njöt av härliga dagar på stranden i den helt otroliga värmen som kom, jag tog årets första (iskalla) dopp i havet, vi åkte till Sthlm tillsammans med min mamma och Hanna fick inte bara besöka huvudstaden för första gången utan även åka tåg. Den tågresan hem blev en historia för sig självt. Men vi hade det jätte härligt i 28 graders värme, god mat på uteservering och en massa shopping.
 
Stockholmsresan fick Hanna i födelsedagspresent då det var en sak hon önskat att göra mer än något annat den här sommaren. Det kändes jättefint att kunna få ge henne det och se glädjen över en heldag i storstan.
 
Efter det har jag varit på Katrinelunds trädgård tillsammans med mamma, moster, syster och mormor. Vi kollade på alla de fina blommorna och trädgården och avslutade med en fika i deras supermysiga utomhuscafé. Också en fin dag att minnas tillbaka till när hösten kommer.
 
I förrgår efter vi varit en sväng till min mamma och pappa där Hanna hade sovit, så packade vi en massa mat i bilen och åkte till Södra Bergets grillplats med utsikt över hela stan. Där grillade vi till middag hela familjen samlad, tillsammans med Joanna och hennes familj. En ganska spontan och härlig kväll blev det!
 
Jag och Patrik har varit och spelat Discgolf tillsammans i Fagervik. Jag är totalt talanglös och vi fick oss några goda skratt. Men det är roligt och så får man komma ut och röra på sig och samtidigt umgås. Så det kommer nog bli fler gånger i sommar.
 
Igår åkte jag, Hanna, Joanna och William ut till birsta för lite ärenden. På kvällen åkte jag ner på stan för att möta upp mina gamla vänner Isabel och Frida på Apa för gott att äta och dricka. Det blev en lång och trevlig kväll där dom till sist fick köra ut oss kl.23 för att dom ville stänga, haha.
 
Förutom det så har jag hunnit med tre gympass i veckan sedan jag gick på semester, tar mina promenader och verkligen njuter av att vara ledig. Älskar känslan att ta dagen som den kommer och hur stressnivån sjunkit rejält dom här två veckorna jag hunnit vara ledig.
 
Nu är det i full gång att förbereda inför helgen då Patrik ska firas. För någon fyller visst 40 år på tisdag.
2