SKOLAVSLUTNING & FÖDELSEDAGSKALAS

Nu hoppar jag direkt från det ena till det andra. Efter ett lite tungsamt inlägg sist så tycker jag vi kan behöva ett mer lättsamt och glädjande inlägg. Så här kommer det!
 
Barnen har nu SOMMARLOV! I fredags gick jag och mamma till kyrkan för att se Hanna och hennes klass sjunga fint i kyrkan och ta farväl av lågstadiet. Nära en tår i ögat när dom stod där framme och sjöng Goliat. Texten är så fin och den blir så sann när barnen sjunger att dom ska ta över världen. För det är precis vad dom ska göra en dag och hoppas också att dom ska få göra den till en bättre plats.
Efteråt hade vi avslutningsfika som jag fick lämna mitt i för att skjutsa Maya och hennes tre komipsar ner till sta där dom skulle ha sin skolavslutning i GA Kyrkan. Jag var inte välkommen så jag släppte bara av dom, halvdöv, efter att vi poppat musik på högsta volym med fyra förväntansfulla tonåringar inför sommarlovet.
 
Direkt efter avslutningen var det dags att packa in madrasser och en hel del packning för Maya och Patrik för att åka mot Hudik Cup. Som dessutom gick riktigt bra för tjejerna till en början. De vann sitt gruppspel men åkte dessvärre ur kvartsfinalen med ena laget och det andra i semifinalen. Riktigt bra kämpat! Under tiden åkte jag och Hanna, som stannade hemma, för att köpa massa godis, vi hade myskvällar med film, städade och förberedde för helgens födelsedagskalas.
 
På söndagen fyllde vi hela vårt hem med människor vi har extra kär. Var länge sedan vi var så många här samtidigt. Men det var jättemysigt och roligt verkligen. Kände mig otroligt tacksam och varm i hjärtat när lugnet hade lagt sig mot kvällen.
 
 
Minns själv den dagen jag fyllde 10 år och nu är det minstingen i vår familj som fyller om bara ett par dagar. Minstingen som inte är så liten längre. Även om jag skulle vilja trycka ihop henne till en liten plutt igen ibland. Hon är så otroligt duktig på alla sätt och vis. Behöver aldrig vara orolig för henne som sköter sig så fantastiskt bra själv. Är hon hungrig så äter hon eller lagar något, är hon trött så går hon och lägger sig, håller ordning på sina läxor och läxdagar utan problem, kommer ihåg och packar sin väska varje morgon till skolan och vet när det är idrottsdagar, hon hjälper till med saker och erbjuder ofta sig själv, vaknar oftast själv på morgarna och sitter redan i köket och äter frukost när jag kliver upp för att väcka henne. Helt självgående och helt fantastisk med sitt stora omstänksamma hjärta. Oj, vad jag är stolt över dig älskade vännen! ♥
2
Hannas krypin

Vilket mysigt firande! Både skolavslutning och fylla 10 år. Stort att fylla jämt.

Svar: Ja, verkligen! Mycket att fira nu :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Det var en fin dag tillsammans! Trapporna togs i ett huj, fikat smakade gott gott och födelsedagsbarnet strålade medan Swish plingade i hennes mobil.