SOMMARKVÄLLAR

Bloggen fungerar fortfarande helt uruselt. Sådär så jag nästan tappat lusten helt till att ens försöka uppdatera här. Jag har skrivit så många och långa inlägg den här sommaren och sedan försvinner bara allting. Ingenting fungerar. Men nu gör jag ett försök igen. Allt jag tidigare skrivit om saker just där och då det försvann ut i intet och istället försöker jag uppdatera lite i efterhand.
 
Som en kväll i slutet av förra veckan. En av de vackraste och härligaste sommarkvällarna. För visst är det något alldeles särksilt när ljuset blir mjukt, det är alldeles ljummet i luften och allt går över i ett lugnaste lugn. Det är så fint. En av mina bästa stunder. Jag, Hanna och Patrik tog en tur till Sidsjön för ett kvällsdopp. Medan Maya så klart valde kompisarna istället. Saknar de dagar då vi är tillsammans alla fyra och gör saker ihop. Dom dagarna har inte varit många den här sommaren. Och nu har jag faktiskt börjat jobba igen också. Även om det blev en mjukstart i måndags och sedan tre lediga dagar. Ganska skönt. Det blir betydligt fler timmar på jobbet framöver nu.
 
 
Den här kvällen är något jag kommer minnas tillbaka till den där kalla Novemberdagen. Jag bara hoppas och önskar vi hinner med några fler sådana dagar. Men med mina arbetstider blir tiden knapp till någonting annat och när jag väl är ledig igen så är det Patriks tur att gå tillbaka till jobbet. Är det något jag önskar mer av till nästa år så är det mer ledighet tillsammans hela familjen. Trots en jättefin och härlig sommar känns det som något saknats. Lite tomhet på något vis. Och det är nog att tiden inte räcker till. Den räcker inte till allt man önskar att göra och framförallt tiden tillsammans.
 
Idag tog jag, Joanna och Agnes med mamma på "hemlig tur" som hon fick i morsdagspresent. För tredje året i rad åkte vi iväg mot hemlig destination. Den här gången blev det Nebulosa Gård som var en jättemysig trädgård att strosa i, gårdsbutik och café där man fick sitta ute i trädgården eller i växthuset. Vi hann med en liten kort loppistur också. En härlig dag blev det.
 
Nu är det dags att ladda om för många långa jobbdagar.
3