TIDEN BARA GÅR

Jag har varit ledig i dagarna två. Har fortsatt checkat av min långa lista men känner ändå att det går för sakta. Om 7 veckor får vi nycklarna till vårt nya hem. Plötsligt känns 7 veckor inte alls långt och jag börjar inse hur mycket tid allting faktiskt tar. Nu när jag varit ledig har jag fixat i ordning mina dahliaknölar som legat på tork ett par dagar och nu är det stoppade i sin vinterförvaring. Jag har tvättat så många maskiner att jag tappat räkningen, tänk att tvätthögen aldrig tar slut. Några lådor till är packade men det syns knappt med alla saker vi har överallt. Jag unnade mig en promenad innan jag skulle hämta Hanna från skolan igår. Vet så mycket väl om att jag behöver de där promenaderna för att försöka varva ner och för att orka. Ett sätt för mig att samla energi. Men ändå tar jag mig inte tiden tillräckligt ofta längre. Det blir väl lätt så när man har så mycket annat att stå i.
 
Både igår och idag har jag lackat vårt nya köksbord. Det blev inte alls som jag tänkt mig men börjar allt mer vänja mig ändå. Och tänker att det får duga. Så länge vi har ett matbord att äta vid. Passade även på att baka grova fröfrallor idag innan Hanni skulle hem från skolan. Så goda och verkligen mättande.
 
 
Höll nästan på att glömma att jag också blivit intervjuad för ett magasin i Litauen som är inriktad på familjeliv och livsstil. Det ska bli spännande att se sedan. Där kommer även några av mina bilder att publiceras som jag tagit själv då vi inte har möjlighet till att ses.
 
Samtidigt sköt min instagram i höjden av nya följare häromdagen och plötsligt är det över 12.200 personer som följer lilla mig. Jättekul verkligen. Så många fina ord som ramlar in kors och tvärs så jag blir alldeles varm i hjärtat. Så många som jag egentligen inte känner personligen men som hejar så på mig och överöser mig med fina och kloka ord. Tacksam för det!
 
Jag har så många samarbeten och roliga jobb på gång samtidigt som jag styr i vårt flyttkaos. Vårt hem gör det inte till den lättaste arbetsplatsen just nu då man ska leverera vackra bilder. Men jag gör mitt bästa och ska nog få det att fungera.
 
Barnen drog iväg till kompisar efter middagen och jag tror jag ska försöka få till att packa någon låda till. Det känns skönt för varje flyttkartong som jag fyller. Även om det börjar bli svårt att hitta utrymme. Och innan jag slutar måste jag bara berätta att vår lilla Hanni ska börja i basket imorgon. Så roligt och helt perfekt att träningarna kommer hållas i skolans nya idrottshall så det är nära och bra. Maya är ju redan en väldigt aktiv tjej men Hanna tycker det mesta är "onödigt" eller "jobbigt". Så det är kul om hon hittar någonting hon tycker om att hålla på med. Extra kul är det väl så klart att bästisen också kommer vara med.
 
Nej, nu är det dags för mig att göra någonting annat. Ha en fin kväll!
1