Glad fredag!

Bästa dagen på veckan är här, fredag! Och helgen är bara timmar bort.
 
Igår när jag kom hem överraskades jag med semlor och paket av bästa älsklingen. Jag fyller inte år och vi har ingenting att egentligen fira, det var bara för att. Nästan rörd till tårar, tack min fina P. Vad jag älskar dig! ♥
 
Exakt på dagen 1 månad kvar tills vi åker iväg på en weekend till Sthlm och 2 månader kvar tills jag går på hem på en låååång ledighet. Ja, jag har verkligen börjat räknat ner dagarna nu!
 
 
 
I paketet låg bland annat en grå långkofta som jag ju spanat på och önskat. Så himla fin!
 
Nu inväntar vi mormor som ska komma och vara med Maya några timmar medan jag jobbar en riktigt kortdag. Denna vinter har varit totalt hopplös med magsjuka som går nästan varje vecka sedan i Oktober på Mayas förskola. Extremt jobbigt för mig som ändå tycker det är kämpigt med vintern och "kräktiderna". Nu går det konstant hela tiden sedan månader tillbaka där, vilket gör att Maya är väldigt mycket mer hemma än egentligen tänkt. Fy! Går lite på nålar nu eftersom hon var där i ett par timmar igår men håller verkligen tummarna för att vi klarar oss undan den här gången också. Nu ska jag försöka tänka på annat och njuta av att helgen är på ingång. Hoppas ni får en härlig fredag fina ni!
3