Underbara underverk

Maya är en riktig gos tjej. Hon vill ofta vara nära och gosa in sig riktigt och älskar att sitta och mysa i mamma eller pappas knä. Ibland går även andra knän bra så klart! :) Hon blev på jätte bra humör och helt överlycklig när vi kom hem och vi kunde sitta och mysa i soffan utan att klibbafast i varandra. Det är för underbart! :)

Vi har ju flängt omkring en del (som vanligt) den här veckan. Så imorgon tänkte vi vara hemma hela dagen och göra lite "nödvändigheter" och bara mysa på. Eller hela dagen var väl kanske att ta i, då vi ska iväg på Mini semester mot eftermiddagen/kvällen. Vädret skulle bli sämre, men det gör faktiskt inte mig så mycket, för en gångs skull. Däremot tycker jag lite synd om Patrik som jobbat långa dagar den här veckan och kanske får dålig väder på sina lediga dagar. Meen.. det tar vi då! :)

Hel dag i Rännö

Vid kvart i 11 idag så tog vi vårat, inte så lilla, pick och pack och körde mot Rännö. Och Jag hittade!! YES! Haha! Det blev en liten promenad i den stekande hettan bort till en pytte liten strand. Och vi hade så mycket packning och det var inte bäst vägen ner, så vi slet som svettiga djur för att ta oss fram. För fram det skulle vi!! :)
Maya har ju inte haft sin bästa vecka den här veckan och idag var det rätt så mycket gnäll. Men så länge man fick sitta med på filten och mumsa på något gott så gick det bra! :) Vilket fall så var det jätte mysigt och vi kommer säkert göra fler turer. Vi avslutade med att sitta ute utanför Stina&Henkes hus och äta upp jordgubbarna som vi, hör och häpna, hade glömt att vi hade med oss! Maya somnade i vagnen på väg från stranden så då passade det bra att sitta ute en stund i skuggan. Och fast jag knappt suttit ute i solen idag så känner jag mig helt stekt. Framförallt ena armen och ena benet är alldeles bränt. Var nog den sidan som var mest mot solen och när jag satt brevid Maya råkade jag nog komma ut med en arm och ett ben lite då och då. Plus allt spring fram och tillbaka och plocka grejor och annat! Maya fick känna på vattnet för första gången också. Det var lite läskigt och hon fick nästan rysningar när hon stod på strandkanten med sand mellan tårna och blöta små fötter. Vattnet var jätte härligt men Maya var skeptisk. Hihi! Och säger jag att det var härligt då var det varmt, jag är annars en riktig badkruka som inte badat i Sverige på flera flera år. Knappt jag brukar göra det på Kreta!

Nej.. nu vart det mycket svammel. Tänkte bjuda på lite bilder från dagen.


Dagens sommar outfitHela outfiten är från H&M.
Solglasögon - Guldfynd.