FREDAG, RESULTAT & MINI-INTERVJU

Godmorgon fredag!
 
Har vaknat med värk i nästan hela kroppen efter gårdagens otroligt tunga snöskottning. Regn, plusgrader och mängder av snö samtidigt är inte min favoritkombination. Idag är jag och den lilla hostiga hemma. Planerar att kanske baka lite. Ska vi kanske göra årets första semlor? Vi får väl se. Gott vore det åtminstone och det är ju ändå fredag. Har så mycket jag skulle vilja göra så jag önskar jag hade ett extra rum med en massa härliga prylar till att ändra om, måla och fixa. Kanske någon gång i framtiden. Man vet aldrig.
 
Glömde tidigare i veckan att tala om att jag är med i en mini-intervju hos Eldstickan. Så himla roligt. Älskar verkligen Eldstickan. Är ni nyfiken och läsa så kan ni göra det här.
 
 
Hannas mysiga krypin. Skulle vilja göra en liten uppdatering där. Kanske ny tapet och nytt tyg att hänga upp. Sedan är hon bara såå avis på våra sängkläder i linne. Så drömmen vore väl att även få ett nytt bäddset. Jag förstår henne och varför hon föredrar våra täcken, haha.
 
 
Här ser ni också resultatet av min blomgirlang. Hade jag haft tålamod skulle den blivit längre. Men det bästa är att jag bara kan fortsätta på den en annan dag om jag får lust.
 
Nu ska det fotas, redigeras, jobbas, bokas utvecklingssamtal, städas och så vidare. Det finns alltid något att göra om man så vill.
3