Vårnytt till Maya

Självklart har Maya fått lite vårnytt från favoritbutiken Zara när vi ändå var i Sthlm ihelgen. Det är svårt att inte gå ut därifrån med åtminstone en kasse barnkläder. Det blev både en t-shirt, ett par haremsbyxor och en ny vårjacka till lilla fröken. Så himla fint alltihopa. Haremsbyxorna ville jag så gärna köpa även i rosa och grå men det var helt slut på ena färgen och väldigt urplockat i storlekarna i den andra. Vi lyckades som tur var norpa åt oss de sista paret i korall även om de kanske är på gränsen i storleken och helst skulle jag velat köpa de lite större. Men blir det för korta så viker vi upp de ytterligare så de blir som trekvarsbyxa till sommaren. Tänkte jag kanske skulle beställa hem de andra färgerna också men det ser ut att vara lika urplockat på webshoppen. Får se om vi ändå kör på samma storlek som de korallfärgade vi köpte. Tåls att funderas på en stund.
 
 

Bara 4 veckor

Åh, ett så kärt återseende det blev igårkväll med vår älskade lilla loppa. Vet inte om det är extra just nu med alla gravidhormoner då jag verkar lida av någon slags "separationsångest" som ju annars väldigt små barn kan få. Nu vet jag precis hur det känns skulle jag tro. Så det har varit ett riktigt puss- och kramkalas här sedan vi kom hem ♥
 
Nu är det dags att ladda om för en ny vecka med allt vad som hör vardagen till... men bara för ett kort tag till nu. Som ni vid det här laget vet har jag nedräkning och helt ofattbart men vi är redan nere på 4 veckor kvar till semester följt av föräldrarledighet! Det är inte alls långt och det ska bli helt otroligt, underbart härligt. Ja, orden räcker nästan inte till. Känner mig på lika strålande humör som solen utanför fönstret idag - Glad, tacksam och fylld av kärlek!
 
 
 
Hoppas ni får den bästa starten på veckan ♥

Stockholms weekend

På samma sätt som man känner hetsen och stressen när man kliver av tåget i Sthlm känner man av lugnet när man kommer hem till vår mellanstora stad. Vilka otroliga kontraster det kan vara. På ett sätt väldigt skönt då det finns något för alla och vi har alternativ att välja på. I detta fall njuter jag av att kunna gotta mig i båda delar. Home sweet home - det är skönt att vara hemma igen men helgen har verkligen varit fantastisk. Vi har ätit och sovit gott tillsammans med en hel del shopping, egentid bara vi två och att strosa i stekande solsken gjorde bara den här helgen ännu bättre. Det här behövde vi och det glädjer mig att vi tog oss iväg innan bebisen kommer ♥
 
I lagom tid kan man nog säga att vi gjorde det här. Jag gissar att jag inte hade orkat med om bara ett par veckor eller så. Det var redan på gränsen nu. Men det gick ändå över förväntan.
 
 
Tack för den här gången Sthlm ♥