Hall.

Evighetsprojekten fortsätter i oändlighet. Undra om jag någonsin kommer känna mig färdig någonstans? Har svårt att tro det. Trender, smak och behov ändras  ju ständigt. Men visst tror jag att kan känna mig någorlunda klar för en stund, men det är alltid en bit därifrån. Här ser ni ännu en skymt ifrån vår hall. Klädhängaren jag gjort hänger fortarande där ute men tanken är att ta ner den för att istället sätta upp någon sort krok på väggen, kanske tillsammans med en tavla som kan dölja de hundra hål som är där bakom. Just nu syns de knappt för vi hängt klädhängaren ungefär i samma höjd, tack och lov. Det är meningen att man ska kunna sätta sig på bänken för att ta på sig skorna, men just nu blir det svårt om jackor hänger där. Ändå är det bra eftersom jag gjorde en ordentlig rensning så de flesta av våra ytterkläder och skor nu är inne i skrubben där det ryms endel både på väggarna och på hyllor. En stor kaktus av något slag skulle gärna också få stå där på bänken, en stor, utan taggar så klart. Det börjar vilket fall ta form där ute.
 
Klädhängaren från taket är annars ett bra alternativ och så simpel att göra själv. En tjockare gren som man skalar till viss del och låter torka, två större krokar i taket och kedjor alternativt någon annan typ av läderband eller tjockare snöre/rep. Hade önskat läderband från början men tur i oturen att vi inte hittat och beställt eftersom vi ändå nu tänker plocka ner den inom snar framtid.

Bara för att vi kan

Kan ha varit den lugnaste dagen hittills på länge. Tror vi skrotar runt i pyjamas hela dagen - bara för att vi kan. Flickorna verkar så trötta, nöjda och lugna så man får liksom passa på med en riktig mysdag hemma för att ladda lite batterier. Vädret är ändå grått och trist så man känner ingen direkt större lust till att gå ut och hitta på något. Tänk att det redan är torsdag igen och att det dessutom är sista dagen på Mars månad. Kan knappt förstå att vi tagit oss förbi den ganska långa och tunga vintern. Det har gått så lätt på något vis den här gången. Otroligt skönt!

När hände det?

När blev den här tjejen så stor? Pratar flera ords meningar, vilja utav stål, klättrar och springer överallt. Hon liksom fortsätter att förvåna varje dag och kan nu mera bli frustrerad om hon säger något som vi inte riktigt förstår. Viljan till att lära sig saker och helst vara lika stor som sin storasyster är helt otrolig. Jag vill så klart behålla min "bebis" så länge det bara går den här gången men ingen kan stoppa tiden.
 
Vi har varit med min mamma hela dagen. Barnen har varit ute och sprungit omkring på tomten, fått bada badkar och vi har ätit god mat. Så mysigt och uppskattat. Om en stund ska vi åka till våra vänner och träffa deras nya familjemedlem. En liten flicka på bara två veckor. Åh, så gosigt. Blir så lätt blödig och känner lite bebis längtan när man träffar så små. Tur att vi har vänner som vi kan hälsa på och snosa på deras hjärtan.