Konstigt att man inte tappat bort sig själv idag!

Hej allihopa!

Den här dagen har varit tok lång och jag har haft alldeles för mycket att göra för att min hjärna skulle kunna hantera det på ett bra sätt. Vi åkte strax efter 11 imorse och vi var inte hemma förns 20.30. Med nästan allt vi behöver inför helgen, plus lite till...

Det har hänt lite annorlunda saker idag.. jag har varit en riktig virrpanna!!
Vi började shoppingen på Veromoda och gick sedan iväg i flera butiker. Men efter ett bra tag så återvänter vi till Veromoda igen. När jag testar ett halsband där så kommer jag på att jag lagt bort min sjal. Vi hittar den ingenstans och börjar prata om vilka affärer vi varit på och vart jag provat kläder. När jag står i kassan för att köpa några saker jag hittat så kollar jag helt plötsligt i deras "Fynd låda", allt kostar 10:- Där ligger det något i hop vikt som jag får tag på och bara jag känner på det så tycker jag att det känns precis som min sjal. Så klart är den svart så det är ju svårt att urskilja från annat svart. Jag tar upp den och börjar veckla ut den och ser att det sitter massor av mina hårstrån på den. Haha! Jag letar efter lappen, som jag sen kommer på att jag klippte bort, för den är köpt på Gina Tricot. Som tur var så känner jag en av tjejerna som jobbar där lite grann och berättar om min sjal som försvann under dagen. Hon börjar titta på den och säger att dom aldrig sålt några sånna och så luktar hon på den och undrar om jag känner igen lukten, om det kan vara min. Haha. Vilket fall så får jag med mig den därifrån. Det var alltså MIN sjal som låg i fyndlådan för 10kr på Veromoda. Vilken tur att ingen köpt den! haha! Hur stor är liksom chansen att jag ska råka hitta den där av alla ställen?

Vidare går vi för att byta på Maya och vi har sånna där underlag att lägga på skötbordet. Vi byter på henne och går iväg på H&M. Väl inne på H&M så fick Maya för sig att bajsa. Så vi får gå tillbaka igen och när vi kommer dit så ser jag att vi gått ifrån vårat "underlag". Hade inte vi gått tillbaka hade jag ju inte märkt det fören kanske vi var hemma igen.

Vi virrar omkring överallt och var in på IKEA en sväng och tillbaks in på Birsta city för att köpa några sista grejor. När dom stänger går vi ut till bilen och packar in oss och när vi väl är hemma på parkeringen, så märker vi att jag lagt ifrån mig IKEA kassen någonstans. Är det inte typiskt?! Så nu måste jag ringa dit imorgon när dom öppnar och hoppas att någon trevlig själ har lämnat in vår IKEA kasse.

OJojoj.. vilken dag!!
Nu är det bara hoppa i säng så jag hinner upp och städa innan dopsamtalet. Och sedan börja med en del av dekorationerna till dukningen.

God Natt!

Ops.. vilket långt inlägg det blev.
1