35-ÅR IDAG

Tänk vad åren går fort när man har roligt. Och allt däremellan. Jag har trott i flera månader att jag redan var 35 så det blev ingen större skillnad. Inte för att det skulle blivit det ändå.
 
Patrik var och köpte nybaktbröd och bakelser tidigt imorse för att överraska mig med god frukost. Sen har vi hängt på stranden större delen av dagen. Det var lite kyligt ena stunden för att i nästa vara riktigt varmt. Vattnet däremot var så isande kallt. Trots att det var vid en sjö. Jag har i många år varit ganska bekväm av mig, kanske lite tråkig emellanåt. Men jag har bestämt mig för att tänka efter lite mindre och bara göra. Man har så mycket roligare då. Att våga. Så trots att jag låg och frös på stranden där en stund så bestämde jag mig ändå för att jag skulle springa rakt ut på bryggan och hoppa i tillsammans med barnen. Så det gjorde jag. Jag blev stel av skräck och att slänga mig i det iskalla vattnet. Jag har aldrig gillat att bada i sjöar och att inte se botten. Det mörka vattnet har gjort mig livrädd. Och bland det värsta jag vet är att frysa. Men oj så härligt det kändes att faktiskt bara kasta sig ut. Inte minst tyckte barnen det var väldigt roligt.
 
Nu på kvällen har jag och Patrik tagit en kvällspromenad i den ljumma luften. Njuter njuter njuter! Jag ska ge mig själv den bästa presenten och det är att tanka mig med energi, genom att våga mera, oroa mig mindre, njuta av stunden, fortsätta röra på mig och träna för då kommer allt det andra av sig självt mycket lättare och framförallt att ha kul!
 
 
I förrgår åkte hela familjen plus mamma till min mormor och morfar. Vi gick till skogen och plockade blåbär, tog en snabb tur ner till Sörfjärden i blåsten och åt middag hos min mormor och morfar. En jättemysig dag!
 
Igår tog jag en svettig långpromenad i uppförsbackar sen gick jag och Patrik till en park för att sola. Jag läste lite bok och vi spelade med strandrackertar. Tills bollen gick i två delar. Andra gången vi lyckas med det nu i sommar. På kvällen tog vi en snabb tur ut till IKEA för att kolla på några saker till balkongen. För vet ni. Igår eftermiddag knackade det på balkongdörren och jag KUNDE ÖPPNA. Där stod en man med en lapp i handen som talade om att balkongen nu är klar men att vi inte får använda den förrän kommun godkänt den. Imorse hade dom någon slags besiktning på den så nu går vi bara och väntar och väntar på den där lappen i brevlådan som talar om att vi får börja möblera. Det ska bli helt fantastiskt härligt! Just nu har vi både matbord, köksstolar och en hörnsoffa och soffbord ståendes överallt. Tillsammans med flera stora krukor. Allt som ska ut på balkongen. Tänk vad rymlig lägenheten kommer kännas när vi fått ut det på balkongen. Vi får nu åtmistone ha öppet och vädra och bara det gör att lägenheten känns större. För balkongdörren står konstant på vid gavel hos oss. Och bara det att få gå ut och titta. Äntligen äntligen äntligen!
4