Fredags Mys!

Jag har fått börja mitt fredags mys på egen hand. Patrik missade precis bussen hem från birsta (jobbet) och nu står han väl där ute i mörkret och får vänta länge länge länge tills nästa buss går. Stackars min patrik!
Nu måste vi banne mig ta och skaffa bil snart! Det här går ju inte.

Så jag sitter med ett glas julmust och kollar på Idol. Inte lika roligt som när man har sällskap. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Klyftpotatisen är i ugnen och snart dags att steka på gott kött. Vi äter väldigt ofta "lyxiga" middagar har vi kommit fram till. Här står det väldigt sällan korv och makaroner på schemat. I stort sett aldrig. Inte för att det är något fel på korv och makaroner. Men det är väldigt skönt med lite vardags lyx också! :)

Imorgon så ska jag faktiskt klä ut mig.. och nu vet jag till vad. Meen.. det avslöjar jag inte ännu! ;) Spännande!

Vilken Dag!

Jag är alldeles trött i hela huvudet. En massa strul har det varit enda sen jag vaknade... känns de som iaf.
Och mycket kunder har vi. Yr i bollen så man glömmer vad man frågat och frågar igen eller bara säger något allmänt tokigt.
Jag har inte kunnat tagit lunch förns nu.. eller typ halv tre. Och när jag kommer tillbaka så ska pernilla gå hem efter en halv timme. Låååång dag känns det här som...
Imorgon blir det iaf kort dag. 94.45-14.45. Om de inte är jätte mycket folk, då blir det 15.15.
Sen så blir det party party imorgon kväll! :)
Lite maskerad typ...

Näe... alltså.. jag är alldeles för trött för att ens själv förstå vad jag skriver. Så vi struntar i det.

Idag fick jag iaf "dricks".. haha... hur gulliga som helst var dom... 102:- fick jag.. och dom skulle bara vara till mig! Jag kunde inte ta emot det sa jag flera ggr.. men... jag fick dom iaf.. dom lämnade dom där och tackade så hemskt mycket!! Jag tänker ju inte kasta pengarna.. så då behöll jag väl dom :) Gulligt!! Mycket gulligt!!
Hon jobbade på restaurang sa hon.. och då ska man alltid ge dricks.. och därför tycker hon om att ge dricks själv. hehe.

Näe... hej då!

Fredag 30/10

Idag är det inte bara fredag... utan nu är det till och med slut på månaden snart!! Herregud, snart är det November!!
Måste också passa på att säga Grattis till min kusin Viktoria som fyller år idag!! :)

Nu ska jag strax iväg och jobba. Men hoppas ni får en underbar fredag allihopa!Exakt så här såg jag ut när jag var fem år, bara att det här är 17 år senare. Idag!


Dagens stirro! Tittut!!