NÅGOT AV DET BÄSTA JAG VET

Mina listor är inte bara långa utan också väldigt många. Men jag älskar listor, av flera anledningar. Dels glömmer man inte bort den där tanken eller det som ska göras, man kan enklare strukturera allt och hur härligt är det inte att sätta check på den där listan när man får saker avklarade. Bästa som finns!
 
Idag har jag varit ledig och kunde sätta check på flera saker som jag har tänkt hinna göra den här veckan. Jag har tvättat, målat klart vitrinskåpet (efter alldeles för lång tid), tömt gamla krukor på jord, bakat sockerkaka, lagat lunch, rensat lådor, packat min första flyttkartong med sommar/strandsaker efter att ha rengjort dom, skurat av utemöbler, tvättat av alla ljuslyktor och torkat ur lådor, städa ur Hannas lilla bryå och dockhus som moster lilltroll ska få ta över och till sist har vi haft föräldrarmöte för Hannas klass. Ja, alltså jag har hunnit så mycket idag och det känns jätteskönt men ändå känns det svårt att varva ner för jag vill bara fortsätta. Men det kommer en dag imorgon också. En dag då jag ska fortsätta att rensa ur garderober, skåp och lådor. Hoppas ta en skön morgonpromenad, vi ska försöka hinna med en tur till skogen och plocka svamp när Patrik kommer hem, mellan skjutsningar till fotbollsträning och sedan kvällens andra föräldramöte, den här gången för Maya. Skönt ändå med digitala möten för det förenklar allt när man inte behöver ta sig längre än till datorn hemma.
 
 
Jag fick med mig en skrutt hem från skollämningen idag då hon fick så ont i magen. Tur som var så gick det över ganska fort och då passade vi på att baka en sockerkaka med kardemumma. Mums. Så det fick bli en liten fika som vi kunde bjuda resten av familjen på sedan. Gissa om lilla H gick lös med florsockret i vanlig ordning.
 
 
Hoppas allt är bra med er och att ni fått njuta av solen och fina dagar.
1