Vilken skön Tisdag

För första gången på verkligen evigheter så är jag bara hemma och gör ingenting i princip. Jag minns verkligen inte när jag var hemma en hel dag sist. Antagligen i vintras eller någon gång i början på våren kanske? Jag har ingen aning. Men idag har jag inte gått utanför dörren vilket fall.

Började med att plocka och fixa lite innan frukost. Ringde äntligen till vårdcentralen, så nu ska jag dit imorgon. Hjälpte Patrik att fixa ihop ett CV och sedan leta en massa jobb åt honom. Har lagt in annons både på locus och ST att vi söker lägenhet. Plus att jag skickat in intresseanmälan på några stycken lägenheter. Lagt upp en massa bilder i bilddagboken. Vi myste en stund på eftermiddagen i soffan, som förr, så gjorde vi ofta när vi nyss hade träffats. Så det var jätte härligt att bara ligga på soffan och kolla på en film, det blev filmen "Up". Den var helt okej. Fin tanke bakom den iaf! :) Och Patrik hade gjort en massa chokladmousse till mig, jag blev jätte glad! :) Sedan lagade vi middag tillsammans. Nu har han åkt och hälsade på Hamlund en sväng och jag ligger och latar mig i soffan och kikar lite på både tv och internet.

Bebisen tycker jag varit super lugn sen vi åkte till Sthlm i torsdags men idag när jag bara tagit det lugnt och vilat och pysslat på här hemma så har det åter igen blivit full fart inne i magen. Underbart!! Har saknat det och så klart blir man orolig när man knappt har kännt något speciellt på flera dagar. Men nu så bökas det för fullt! :)


Magen växer och nu är jag +5kg i v.24.

Det värsta var att när jag provade kläder i en provhytt i Sthlm ser jag helt plötsligt att min, förut väldigt djupa navel, nästan är platt, så antagligen dröjer det inte länga till innan den putar utåt. Det jag gruvat mig mest för, haha. Äckligt tycker jag så jag "vågar" knappt ta på naveln längre! Fjantigt, jag vet. Haha. Men ingen rand har ännu dykt upp under naveln. Jag kanske inte får någon?

1