Du & Jag

 
Åh, vad jag älskar er!
 
 
Ännu en gång i väntans tider. Snart är vi en familj på fyra.
 
Bilderna tagna av min syster för några veckor sedan.

Hemmagjord müsli

Goddagens!
 
Ett trist väder utanför fönstret gör att jag och loppan myser på här hemma med böcker, tidningar och tv än så länge idag. Patrik är på jobbmöte hela eftermiddagen och jobbade över igår, så medan många andra har långhelg kör vi på tvärtom den här gången. Känns ändå helt okej med tanke på att många veckors ledighet tillsammans med en familj på fyra väntar inom en väldigt snar framtid ♥
 
Har vaknat upp glad och med en väldigt förväntansfull känsla. Kan nästan inte beskriva, har en nära känsla till "resfeber" fast vi ändå inte är på väg någon vart på länge, länge. Sådär pirrig i kroppen. Vem vet vad det ska betyda? Men det känns härligt och en glädje sprider sig så vilket fall tänker jag njuta av känslan.
 
Till sist tänkte jag bara dela med mig av något som jag gjorde häromkvällen - Hemmagjord müsli.
  
 
 
Eftersom vi gillar den där nötigasmaken här hemma använde jag mig av mycket frön och mandlar. Har inga mått utan jag gick bara efter känsla.
 
Jag rostade havregryn, hackad mandel, solrosfrön och pumpakärnor tillsammans med ett par matskedar matolja och ringlade över flytande honung. In i ugnen ca.20-30 min i 150c. Rör om då och då. När det sedan svalnat på plåten blandade jag i även russin och cornflakes. Klart!
 
Det bästa med hemmagjord müsli är att man kan välja exakt vad man vill ha, hur mycket eller lite utav allt och blanda i en oändlighet efter tycke och smak.
Taggar: Hemmagjord, Musli;

♥ Storasysters

Äntligen kom paketet till Maya som vi väntat på. Såklart måste även Storasyster få sig ett par nya Converse när lillasyster fått sig ett par. På bara några dagar har det blivit nya favoriterna och det går nästan inte att få på några andra skor på de små fötterna. Så himla fina! ♥