Gott Nytt År!

Den här dagen kommer vi att minnas. Och den vart inte som vi hade tänkt på något sätt och vis.

Men jag vill i alla fall önska allihopa ett...


. . . G o t t   N y t t   Å r  ! !

Ikväll ska jag...

...bli miljonär!!

Ikväll blir det miljonbingo hos mamma och pappa!
Önska mig lycka till, dubbla lotter för mig och darling, nånting ska vi väl kunna vinna! :)

28 December

G  o d k v ä l l !


Igår blev det en hel dag i birsta och jag fick ett par fodrade härliga stövlar av snälla pappsen. Och en kofta av min älskade sambo och så köpte jag en typ klänning åt mig själv. En bra shoppingrunda!

Sedan åkte Patrik hem med mamma och pappa och jag tog våran bil direkt hem till Malin. Där vart det god mat och en massa prat. Tyvärr så kunde jag inte stanna så länge eftersom jag skulle åka och hämta Patrik och så var jag jätte trött. Skulle ju upp och jobba idag. Och det var det nog bara jag som skulle. Så därför fick jag vara tråkig och åka hem först. Men förmodligen blir det fler ggr snart :)

Idag har jag då som sagt jobbat. Och så kom Patrik och hämtade mig efter jobbet och vi åkte och handlade lite. Aida skulle komma hit och hälsa på ikväll. Har ju så mycket att berätta för någon som man inte träffat på snart ett år. Men, det blev något fel på hennes bil så hon tog sig inte hit. Vi ska göra ett nytt försök imorgon när jag slutar och senare på kvällen så kommer Lilja och Maria också hit och hälsar på. Det ska bli jätte roligt!! :)
Och självklart har man ju en del att berätta till dom som man inte träffat på evigheter. Spännen! :)