Gott nytt år

 
Sista dagen på 2015. Ville så gärna ha några fina blommor på bordet till idag och hem kom P med den här buketten igår. Brukar vilja vänta med tulpaner till i Januari men de här vita med sprejade kvistar i silver var bara för fina. Passar bra till nyårsdukningen. Vi firar hemma, lättast så just nu. Min syster och Anton kommer till oss för en trerättersmiddag. Mysig, trevlig och lugn kväll. Gott nytt år till er alla!

Tidsfördriv - Reashopping

 
När man har tråkigt och det inte går något vidare att shoppa på mellandagsrean i butik kan man alltid spana in rean på nätet. H&M Home levererar som vanligt och jag kunde helt enkelt inte låta bli att fynda det ovan. Mer än halva priset på hela beställningen. Nu känns kvällen genast lite roligare.

Nytt år & ny design

Ett nytt år står snart runt hörnet och jag kände för att passa på att göra en ny header. Kanske mest för att fördriva tiden i sängen där jag ligger. Patrik och barnen har varit och lekt hos kompisar, handlat det som saknas inför nyårsmiddagen imorgon och så jag då, som knappt tar mig någonstans. Hoppas så att foten kommer kännas bättre bara såren efter operationen börjat läka. Känns jättejobbigt att behöva ha det här stora gipset som skaver mot stygnen. Undra hur det ser ut där under egentligen?
 
 
Vilket fall fick bloggen en liten uppfräschning och det känns genast bättre. Egentligen borde jag plugga, har gjort några försök till det också, men det går så uruselt dåligt just nu. Kan inte fokusera och skulle helst vilja trycka på paus. Har liksom kommit av mig med allt nu när det blev så här. När inte kroppen fungerar känns det som inte hjärnan vill göra det heller. Inte på viktiga saker åtminstone.