INTENSIVA DAGAR

Får man säga att det känns riktigt skönt med en regnig dag efter den helt otroligt härliga sommarveckan vi lämnar bakom oss? Fem dagar i rad med en massa sol och bad både på stranden och vid poolen. Vi har hängt med vänner hela helgen, haft middagsgäster och bara haft det så himla härligt! Men jag känner mig så trött efter de här intensiva dagarna att det bara kändes så otroligt skönt när regnet kom och man inte behöver känna att man "måste" ut och hitta på något idag också. Medan regnet öser ner utanför passade vi på att baka kanelbullar. Har haft lust till det hela sommaren men inte kommit mig för. Men nu kan kan vi fylla frysen igen. 
 
 
Nu blir det middag av gårdagens taco rester sedan tror jag vi tänder några ljus och myser ner oss i soffan. Gärna med ett gäng inredningsmagasin. Nu börjar kreativiteten och inspirationen att flöda igen. Kanske det måste bli en loppistur imorgon.

MAGISKT

Wow, vilken sommar som kommit! Magiskt. Man blir trött av sol och bad hela dagarna. Inte minst mamman här. Trots att jag för det mesta fick ligga raklång på en filt på stranden medan Patrik, de andra papporna och alla barn badade hej vilt. Men värmen tar på helt klart. Känner bara en så otrolig tacksamhet för att det här kom nu. I rättan tid och allt. Nu när jag snart har haft min fjärde semestervecka och ändå har två kvar och hinner njuta. Det här känns mer behövligt än någonsin för att orka med hela hösten och vintern sedan. Fast så långt ska vi inte tänka redan. Nu är det Sommar!
 
 

EN DAG PÅ SÖRFJÄRDEN

 
En dag på stranden i fina Sörfjärden. Alla badplatser fylls av människor nu de här varma dagarna. Imorse startade vi tidigt och jag hann med att båda handla, fixa med fika, fylla kylbaggen, packa all packning och göra tre personer redo för att ge oss iväg strax efter kl.10. Vi åkte med min mamma och det är nästan som en tradition att vi gör de här turerna under sommaren. Efter strandhäng åkte vi upp till min mormor och morfar för att vara med dom en stund innan vi begav oss hemåt igen. Tanken var kanske att stanna till på någon loppis på hemvägen men vi var alldeles för trötta och dagen går fort när man har roligt.