EFTER PÅSKLOVET

Men hej på er!
 
Jag har tänkt i snart två veckor att jag ska slå mig ner vid datorn och skriva några rader. Men jag kommer mig liksom inte för. Det är full rulle med allt och inget ni vet. I påskhelgen jobbade jag mest men på söndagen hann vi ändå med världens mysigaste middag på eftermiddagen hos mina föräldrar. Även min syster med familj och min mormor och morfar kom. Vi grillade för första gången igår och kunde sitta ute i solen tills på kvällen i den helt ljuvliga och varma luften. Så himla härligt!
 
Vi hade en påskhare här hemma också som gick på påskäggsjakt. I år inomhus och ensam då Maya hade sovit hos en kompis och inte var hemma då jakte gick redan tidigt på morgonen innan jag åkte till jobbet.
 
 
På påsklovet tog jag och mamma en heldag med tjejerna också. Vi åkte på Birsta så Hanna fick ta nya hål i öronen, dom shoppade lite, åt korvlunch och sen en glass ute i solen innan vi åkte in till stan för att gå på Bio för första gången sedan 2019. Helt ensamma i biosalongen var vi men det kändes ändå härligt att äntligen saker och ting börjar kännas mer "som vanligt" igen.
 
Och köket är nu klart! I stort sätt iaf. Köksbänk, diskho, kakel och kran ska bytas ut. Men det blir längre fram. Väggarna är efter så många om och men färdiga och rummet är möblerat. Det känns jätteskönt! Tänkte ni skulle få ta en liten titt.
 
 
I lördags bjöd vi hem mamma och pappa på middag och så passade vi på att ta lite hjälp av pappa för att få upp alla golvlister i vardagsrummet. Tjiho! Äntligen är dom på plats. Patrik har fogat och nu är min uppgift kvar att måla dom. Imorgon är jag ledig så jag tar nog och gör det då. För igår när jag var ledig så satte jag igång och målade alla lister i hallen och runt dörrar och sådär. Ska måla om lilla toalettdörren där också så kommer det bli superbra. Men måste köpa mera färg för den tog visst slut. Är väldigt sugen på att beställa nya dörrhandtag till alla dörrar också. Detaljer som gör att det blir sådant lyft.
 
 
Det var en liten update härifrån om vad som hänt på sistone. Jag ska försöka ta mig tid lite oftare. För jag tycker ju att det är roligt.
 
Nu är det snart helg och jag ska jobba. Maya ska på skoldisco imorgon, Hanna är avundsjuk att inte ettorna får gå disco så henne har jag lovat myskväll med spa och godis. Men först kommer ett gäng kompisar hit för att göra sig i ordning och äta middag hos oss innan Patrik ska agera taxi hela kvällen. Det är roligt när livet återgår, våren är här och tänk att det bara är SEX VECKOR kvar till skolavslutning. En skolavslutning i kyrkan, som vi ska få se! Blir nästan tårögd. Så efterlängtat!
1