OM JAG ÄR REDO?

Imorse blev det lite stressigare än vanligt. Upp och göra barnen redo i god tid så jag kunde lämna och se att dom var på gång att kunna gå till skolan när som helst, så jag själv kunde halvspringa ner till stan och dagens tandläkarbesök som jag skjutit på alldeles för många gånger i år. Inga hål hade jag och med polerade tänder tog jag mig en skön promenad hem igen. Så skönt att dels veta att tänderna är hela och fina men också att ha fått det avklarat den här gången. Tandläkarbesök är inget jag ser fram emot jättemycket att göra varje gång om man säger så. Men nu hoppas jag tänderna håller så jag inte behöver gå dit igen förrän om ett år.
 
Väl hemma gjorde jag frukost och satte mig på balkongen en stund men med kyliga vindar så drog jag mig inåt igen ganska snabbt. Istället satte jag igång och körde ett hantelpass för hela kroppen. Såå himla skönt. Att träna med hantlar har blivit min nya favorit. Därför har jag önskat mig tyngre hantlar i morsdagspresent också, haha. Men är det något jag verkligen vill ha just nu så är det faktiskt det.
 
Den här dagen har känts så himla lång samtidigt som den gått fort. Jag tänkte göra fröknäcke och granola innan jag skulle hämta Hanna på skolan men istället började jag poppa musik för hela huset och bara njöt av min egentid och lyckopirret av alla tankar kring sommaren. En sommar jag är så redo för! Mer än någonsin. Mina sommarklänningar hänger där och väntar och till helgen väntar sommarvärmen äntligen! Jag kommer iofs jobba hela helgen men på fredagen ska jag njuta. Som jag ska njuta!!
 
 
Till middag testade jag göra en vegetarisk lasagne idag. Jag lagar allra helst vegetariskt när jag lagar mat. Kanske för att jag helst inte hanterar kött, kanske också för att jag inte gör det särskilt bra. Och så tycker jag det är himla gott med grönt och sådant som växer. Maya har varit på fotbollstränings, Patrik tog en promenad bort på affären för att köpa frukt (som går åt som smör i solsken här hemma), Hanna har dansuppvisningar och jag sitter här en stund. Har lite fotojobb som ska redigeras.
 
 
På tal om fotojobb så tänkte jag bara visa bilderna som jag och Joanna tog för några veckor sedan. Ett samarbete jag haft med ett tyskt företag som säljer läderväskor. Gillar dom våriga bilderna vi fick ihop. Och jag är så glad och tacksam att jag fick med mig min lillasyster som hjälp så slapp jag släpa iväg så långt på stativet och stå där ensam som ett fån. Bakom kulisserna har vi inte bara min syster utan även Hanna, Anton och lilla Agnes var med. En jättemysig dag blev det som fortsatte långt efter fotograferingen.
 
Nej, nu är det dags att göra barnen redo för kvällen ♥
3