KALAS, JULGRAN & LUCIACUP

Tiden fortsätter att springa ifrån mig. Vet inte var den tar vägen. För en vecka sedan var det första advent och vi fick besök av mina föräldrar och syster med familj för adventsfika och lite mini kalas utav Maya som alldeles snart fyller 13 år. Min dagsform var usel men det blev en riktigt mysig och fin dag som värmde mitt hjärta med tacksamhet.
 
 
Har inte haft en jättebra vecka heller. Kämpar på med både det ena och det andra. Man blir så trött när man kämpar med så mycket hela tiden. Har varit på viktiga möten på både sjukhus och vårdcentral. Jag mediterar och yogar. Har hängt på Mayas fotbollscup av och till sedan i torsdags då dom spelar Luciacupen. I fredags fick jag med min mamma också för att se Mayas match och sedan åkte vi för att köpa årets julgran. Ett tag funderade vi på att skippa julgranen helt i år men så fick jag något ryck och köpte oss en mindre gran än vad vi haft tidigare år. Bättre än inget men enklare än vanligt. Tänk att för första gången slippa kapa toppen och en massa grenar, ingen gran som välter och behöver inte möblera om för att få plats. Våra julgranshistorier har varit omtalade, haha.
 
Igår tog jag och Hanna och klädde den. Minns stunderna när barnen var mindre och vi var tillsammans hela familjen och klädde granen och lyssnade på julmusik. Det var något av de mysigaste jag visste. I år trodde jag att jag skulle få göra det helt själv men efter lite tjat fick jag upp min pyjamas-fia och vi hjälptes åt med det lilla pynt vi plockat fram. Tacksam och njuter av det så länge hon vill vara med.
 
 
Idag är det andra advent och vi tänder det andra ljuset i ljusstaken. Allt jag önskar är att livet kunde bli lättare och att jag kunde ta bort allt dåligt som hindrar vår vardag att fungera. Mindre oro och mindre stress. Bort med allt det onda och in med mer av det goda. Men jag gissar att det är en svår önskan. Ingenting kan man ta förgivet.
 
 
Fin andra advent till er! ♥
3