Inte för ovanlighetens skull

H e j   i g e n !


Nu har jag slagit mig ner i soffan efter ännu en hel dag på språng. Det är inte ovanligt att vi är iväg och håller igång från morgon till kväll. Vi gillar att ha saker att göra, men man blir också ganska trött utav det! :) Någon annan som också var väldigt trött när vi kom hem var Maya. Efter att vi varit hos Anton & Joanna och alla Antons syskonbarn var där så kan ni ju kanske gissa att det var full fart! :) Maya som är minstingen blir så till sig och sprang som en svans efter alla dom större barnen och skrattade och skrek exakt hela tiden vi var där, hihi! Ser fram emot en skön natts sömn! ;) (Man kan ju iaf få drömma, haha) Nu blir det soffmys med P och sedan God Natt! Vi hörs imorgon, då kommer även bilder på senaste shoppingen! :)En trött jag efter en lång dag! :) Dags att tvätta bort sminket och hoppa i pyjamasen! Love it!

Helt såld

Nu är vi hemma igen efter några timmar på stan. Som vanligt svischar tiden förbi. Ska strax börja med middagen men passar på att sitta lite här först medan Maya sover i vagnen. Blev några ytterligare köp till Maysan idag. Jag visar senare, har ju glömt att visa allt vi köpte förra veckan ocskå! Hur var det med shopping förbudet?! Hihi!

Förra veckan när vi var in på H&M såg jag en så otroligt tuff vårjacka och nu ville mormor köpa den till Maya. Men är så osäker på storleken. Fanns bara stl80 kvar och visst passade den nu men jag vill helst hon ska kunna använda den hela våren och kanske sommaren när det är lite kyligare dagar. Hm... vi kanske får ta och beställa efter en om det finns i en stl större.

Nej, nu måste jag ta och laga lite mat så det är klart till P kommer hem. För sedan ska vi iväg och fira Anton som fyller år idag! :)

Hej så länge!

Alltid på väg

Här kommer ett sent god morgon från mig! :)

Vi ska strax gå en prommis ner på stan för att möta upp min mamma. Några ärenden ska göras och jag ska in på jobbet en sväng. En fika står nog också på schemat skulle jag tro! :) Vi hörs igen när vi kommit hem!

Trevlig tisdag på er!Dagens Mamma & Maya.
Mamma: Jeansleggings - Veromoda, T-shirt - köpt på Kreta, Tröja - Gina tricot
Maya: Klänning & strumpbyxor - H&M