Våran lilla...

...det är så mysigt! Nästan så det inte går att förklara.
Även om hormonerna är överflödiga och ibland kan jag bli galen på mig själv som tar åt mig av allt 10ggr mer än vanligt. Allt blir ggr10. Idag räckte det med att jag fick skära i tre stycken lökar innan jag hittade en lök som var okej, tror dom var hundra år gammal, och när jag väl fått till lite hackad lök så slänger jag den på stekpannan som jag glömt att jag haft på full värme hur länge som helst så det tar bara några sekunder så blir löken kolsvart och stekspaden flög ner på golvet... och där var droppen!! Jag står i köket och försöker mig på att steka baconen och står tjuter och ringer till Patrik och snyftar i örat på honom, jag tror inte han fattade någonting. Men så fort kan det gå. Några minuter innan jag började med maten så var jag hur lycklig som helst. Snabbt går det!

Bebisen har varit helt vild idag. Och efter att ha varit på ultraljud och både känna det jag kännt några ggr plus att se den sparka och studsa omkring samtidigt, så fick jag det bekräftat att det är lill tjejen som faktiskt rör på sig där inne! Det är så häftigt!! :) Idag tycker jag den rört på sig ännu mera... eller så är det så att det börjar kännas mer och mer hela tiden eftersom den växer så fort och blir allt starkare :)


Förlåt för allt detta bebis prat. Men mycket av mitt liv handlar om just allt som händer nu och vad vi förbereder och vad som känns och så :) Och ändå verkar det som många tycker det är intressant eftersom jag ökat mina läsare med ungefär 3x så många sen jag berättade att vi väntar tillökning. Vissa dagar har jag 4x så många läsare än förut. Vilket är super kul! :)

1