Familjetid är lyx

Familjemys är riktig lyx. Så härligt nu när Maya fått en sparkcykel och hon vill sparka sig överallt mest hela tiden. Vi passade därför på att ta en långpromenad medan lillgumman glatt sparkade sig iväg bredvid oss och Hanna tog en liten vila i vagnen. Härligt att solen hittat tillbaka lagom till helgen. Ledig två helger i rad och det känns sådär extra superlyxigt. Efter middagen hjälptes jag och flickorna åt att doppa jordgubbar i choklad. Hur gott är inte det? Fatet blev tomt ganska så fort vill jag lova.
 
Åh, vet ni vad jag gjort mer idag? Beställt en present till mig själv kan man säga, hihi. Efter allt slit den här vintern och för att fortsätta att peppa mig själv i rätt riktning har jag fått unna mig något som jag verkligen verkligen vill ha. Ni får se till veckan.

BUDAPEST

För precis ett år sedan befann vi oss i Budapest den här tiden. Min och Patriks allra första och hittills enda resa på tu man hand - bara vi två. Vi hade fem helt underbara dagar där Budapest började med att bjuda på riktig sommarvärme. Vi utnyttjade dagarna till fullo för att hinna se så mycket vi bara hann med. Satt på uteserveringar, vandrade omkring på stora och små gator, åkte båt över Donau till Margaretaön där vi strosade i stora gröna parker och åt den största langos vi någonsin sett från en liten vagn efter vägen. Vi besökte saluhallen och världens äldsta zoo. Gick på second hand butiker i små gömda gator och la oss super tidigt på kvällarna för att sedan sova så gott som man inte gjort på flera år. Vi åkte hop on hop off bussar genom stan och besökte gamla slott och andra sevärdheter. En härlig resa att se tillbaka på. Någon gång önskar jag besöka Budapest igen. 
 
För att se mer från vår resa - gå in under kategorin Resor.

Högt och lågt

Hur fin är inte muggen i stengods från H&M? Den är sådär mjuk, len och bara otroligt god att dricka ur. Kunde inte motstå när jag råkade snubbla över de vid en beställning för ett tag sedan. Dock har dagen inte varit riktigt lika soft som ovan. Kanske för en liten stund men sedan väntade jobb, behandling tillsammans med Maya och till sist studier. Somnar med datorn högt och lågt och lite hur som helst varje kväll nu. Vet att jag tjatat men ni anar inte vad jag längtar tills jag är klar. Fy sjutton vad kämpigt det kan vara för att få ihop vardagen ibland alltså. Snart är det helg och även om jag inte har tid att ta helg från skolan så har åtminstone jag och Maya något roligt att se fram emot. En paus i allt annat och jag vet en fröken som längtar minst lika mycket som mig. På söndag är det dags.