AVSLUTNINGSVIS OM 2023

Jag vet att veckorna redan gått och plötsligt känns julen och allt därtill redan avlägset. Vi är liksom mitt i Januari! Men jag har inte tittat in här på länge. Kan det vara en månad sedan? 2023 har varit ett personligt jättejobbigt år. Sådär tungt så jag helst inte blickar tillbaka. Det känns som en sorg och en klump i magen när jag ser tillbaka t.o.m. på dom fina stunderna. Årets sista månader har jag varit sjukskriven och på samma sätt startar jag 2024.
 
Men innan jag sätter punkt för 2023 vill dela med mig av en riktigt mysig och fin julafton hos min mormor och morfar. Glad och tacksam för den dagen. Även om vi saknade moster Mimmi som var hemma och sjuk oturligt nog.
 
 
Maya tillåter inga foton på sig därav får ni inte se det fina ansiktet utan istället bara en svart plutt. Tråkigt så klart. Men det är bara att acceptera.
 
På nyårsafton bjöd vi hem mamma och pappa på 3-rättersmiddag. Patrik var som vanligt kock och lagade den godaste maten. Vi dukade och gjorde i ordning så vi kunde äta ute på balkongen trots kylan. Men med många ljus tända och infravärmen på så var det inga som helst problem att sitta där. Efter maten blev det en riktig spelkväll där alla var med fram till tolvslaget. Det var så roligt och det blev många goda skratt. Ett härligt avslut och sätt att fira nyårsafton på.
 
 
Jag hade tänkt att jag skulle ta upp det här med bloggandet och spinna vidare på nya idéer med det nya året som kom. I detta nu har det hänt alldeles för mycket för att jag ska kunna hitta både ork och kreativiteten till det. Jag tänker därför inte tvinga fram någonting och jag vill komma tillbaka hit med mer positiv energi. Vi har just legat sjuka nästan hela familjen. Vi har varit så himla dåliga med nästan 40 graders feber i flera dagar. Det tar på krafterna. Nu är vi åtminstone äntligen på bättringsvägen och det är jag glad för. Har mycket saker att stå i framöver som kan kräva all den energi jag kan skrapa ihop. Men jag hoppas att snart kunna hitta tillbaka till både ork och kreativitet. Sådant som är kul. Och att få kunna sprida både lite glädje och inspiration. Min tanke finns där, men det krävs lite till innan jag kommer dit.
 
Jag hoppas ni mår bra och att ni får ett fortsatt härligt Januari! Så hörs vi nog snart igen!
 
2