En prickig vår

 
Påfyllning i flickornas vår- och sommargarderob fortsätter. Ovan är de som jag klickade hem från H&M här i veckan. Ser en tendens åt prickigt minst sagt. Leggings och klänning med katter åt storasyster och de övriga till lillasyster. H&M har just nu 10% på hela beställningen + fri frakt. Skynda och fynda! 

Efterlängtad fredag!

Åh, det är fredag och en så efterlängtad en. När som helst kommer mannen i huset hem då han turligen nog bara jobbade morgon precis idag. Extra lång helg tillsammans är aldrig fel. Imorgon ska flickorna sova hos sin mormor och morfar. Det blir första gången Hanna ska sova borta och det ska bli spännande att se hur det går. Det blir också första gången på 11 månader som vi ska ha en barnfri natt/helg. Wow, tänk sovmorgon eller bara att få sova en hel natt utan att behöva vakna och kliva upp. Det om något är lyxvara nu mera. Det ska bli härligt att få vara bara Eleni och Patrik för en stund. Vi har flera saker vi ser fram emot att göra tillsammans ihelgen. Bara vi två! ♥
 
Nu väntar vi snart fikabesök men först ska jag hinna med att köra igenom dagens mammamage. Trevlig helg!
 
 

Balkonginvigning

Maya är egentligen en riktig livsnjutar, precis som sin mamma, hihi. Varje tillfälle ska tas till att njutas, mysas och bara ha det bra på olika sätt. I veckor har lilla fröken frågat nästan dagligen om det inte är sommar snart och vi kan sitta ute på balkongen. Hon är inte ensam om att längta men jag däremot vet hur långa veckorna, månaderna kan vara.  Vilket man inte har lika bra koll på när man bara är 4 år och då blir väntan lång med samma svar varje dag när man vaknar.
 
När Hanna sov en stund passade vi på att göra oss en bricka med lite fika för att göra den efterlängtade balkonginvigningen för i år. Det är verkligen ingen värme och solen kom och gick mest hela tiden men det vart så himla uppskattat av vår stora lilla  fyraåringen. Och det är det absolut viktigaste ♥
 
 
 
Tänk när våren är här på riktigt och det börjar bli dags för att fixa till ordentligt på balkongerna med blommor, utemöbler och textilier. Bara när solen går högre och vi kan sitta även på den stora balkongen på baksidan. Vårt favoritställe här hemma under somrarna.