Happy halloween

Det har varit en så mycket bättre dag än på länge. Äntligen håller det på att vända. Kan helt säkert bero på att jag samlat på mig runt 20 timmars sömn senaste två dygnen. Det var så otroligt behövligt som det bara kunde bli. Därför passade vi på att åka ut till mina föräldrar på sopplunch och pumpafix idag. Vi brukar aldrig fira Halloween annars men just i år var jag så himla sugen på att dra till med halloween middagsbjudning för att få göra härliga spökbakelser och kanske klä ut oss lite. Mest för att Maya börjar tycka allt sådant är så himla kul. Vi fick dock inte ihop det riktigt i år så som tänkt så därför var det roligt att min mamma hade varit och köpt en pumpa som vi fick pyssla lite med idag. Det blev kanske den fulaste pumpan jag skådat, haha, men det vart ändå något för att vara första gången. Nästa år kanske vi satsar på den där Halloween middagen istället. Nu blir det fredagsmys för hela slanten.
 
 
Happy Halloween

Sämre och sämre

Fy, så dålig jag blev under gårdagen. Desto längre in på arbetstimmarna jag kom desto sämre började jag känna mig. När vi sedan skulle ut till IKEA blev jag jätte dålig och vi ryckte åt oss det vi skulle ha och sen var det bara att åka hem. Inte kul alls när det blir sådär. Redan vid kl.19 låg jag i sängen och där blev jag kvar enda tills imorse. En aning bättre idag igen men jag är fortfarande långt ifrån på topp. Så jobbigt när det aldrig vill ge med sig och alla fel man kan få dyker upp på en och samma gång. Håller verkligen tummarna för att det vill vända snart då börjar bli så himla tröttsamt!
 
Har slagit in julklappar och födesledagspresenter här på morgonen. Försöker sysselsätta mig med någonting och det kändes som det var lika bra att få undan innan någon liten råkar hitta några påsar med hemligheter. Tänkte även skriva lite listor på fler julklappar som ska inhandlas. Försöker vara ute i god tid för att slippa så mycket utav stressen som det går där i slutet. Skönt om man bara kan njuta av allt det mysiga när det börjar närma sig. Mer ansträngning än så blir det inte denna soliga torsdag. Önskar energi till att gå ut fanns men förhoppningsvis kommer fler fina dagar framöver.
 
 
Favoritfrukost de sjuka dagarna, men idag går inte ens det här ner.

A big day

Hej på en onsdag!
 
Det är en trött mamma som sitter här efter en riktigt kass natt med storm utanför fönstret och bökiga barn som till sist valde att göra morgon en bit före fem imorse. Önskar så att jag kunde hinka några koppar kaffe men det gillar inte riktigt min mage. Sitter och laddar inför något jag inte gjort på länge. På pricken 6 månader sedan jag gick hem för en lång ledighet men idag tänker jag göra premiär på jobbet igen. Hoppar bara in lite extra men det känns faktiskt roligt att komma iväg några timmar. När jag slutar väntar sedan en eftermiddag med min mamma. Det ser jag fram emot trots att huvudet fortfarande är lika tungt. Men det känns behövligt att komma ut.
 
Hoppas ni alla får en härlig dag!
 
 
Redo för en dag på jobbet. Känns som det var evigheter sedan sist.