SKYNDA OCH FYNDA

Bästa tiden att göra riktiga fynd är utan tvekan nu. Även om man nu mera kan hitta bra saker på kampanjer och med rabatter året om. Men nu är slutrean här efter julen. Jag köper nästan aldrig något till fullt pris utan passar alltid på när det är nedsatt eller med någon bra rabattkod. Senaste fynden är massvis med kläder till barnen som ständigt växer ur det gamla. Här ovan är plagg som kommer från Åhléns, Cubus och H&M. Allt för en billig peng. Så skynda och fynda!

BÄSTA STARTEN PÅ VECKAN

Vi startar veckan på bästa sätt med två lediga dagar. Hur härligt är inte det? Vi har varit ute och åkt snowracer på förmiddagen. Nu går det undan i backarna, jisses, vilken fart det blev. Jag och flickorna trängde ihop oss och åkte alla tre på snowracern och jag gissar hela området hörde oss skratta och skika, haha. Stannade till i lekparken också en stund innan vi gick hemåt för lunch. Vi lyckades pricka in solen när vi var ute och det nästan känns hur man samlar på sig d-vitamin. Trötta och glada efter utelek och lunch så har vi bara fortsatt dagen med en massa mys i Mayas rum. Nåja, en stund iaf, det är sällan man får vara med inne på Mayas rum då hon helst vill vara i fred och "ta det lite lugnt" eller "chilla" som också är hennes nya sätt att uttrycka sig på. När blev du så stor? Vilket fall kan den här mamman också behöva ta det lite lugnt en stund medan Hanna ändå la sig och sov på soffan. Har visst lovat åka skridskor efter middagen så jag somnar nog också gott på soffan ikväll gissar jag. Åh, vad jag älskar att vara med mina flickor, den här tiden är verkligen oslagbar. Tänk att till hösten är det skolplikt för Maya, så nu passar vi på.

TICKING STRIPES

Längtan efter vår och sommar är så stor. Det bästa utav allt är att vi är på väg just dit. Min Hamam-handduk får så länge bara hänga där och vänta på stranddagar. Det kan vara ett av de bästa sommarköp jag gjort. I år ska jag se till att införskaffa en varsin till hela familjen. Dom väger absolut ingenting så det är det lättaste alternativet att ta med sig och torkar på nolltid efter bad. Sen är dom dessutom väldigt fina. Älskar! Ni hittar de här hos Ticking Stripes.
 
Och så var det söndag. Det här kan vara den lataste söndagen på länge. En sen frukost och sedan tillbaka till sängen. Där ligger vi allihopa och göra ingenting. Ibland kan det vara bara för skönt. Men snart är det dags att göra ett ryck. Vi ska till mina föräldrar och fira min mamma som fyllt år, tillsammans med flera nära och kära. Trevlig söndag!