STORNÄSET

Bättre sent än aldrig tittar jag in här igen. Jag har faktiskt gjort några försök men då min dator inte vill vara med riktigt har jag gång på gång fått ge upp.

I skrivande stund sitter jag i bilen och vi har just passerat Bräcke. Jag och Patrik är på väg till Edsåsdalen för att vandra på fjället och ska avsluta med en natt i Åre och gå på SPA. Det sistnämnda fick jag veta så sent som igår kväll då han ville överraska mig. Kommer bli mysiga och härliga dagar.

Jag har jobbat min första vecka efter semestern men har tagit ut en semesterdag så det passade så bra så jag blir ledig i fem dagar i rad. Ska ta tillvara på varje ledig dag veckorna framåt. Efter en extremt jobbig och energikrävande "semester" där jag fortfarande inte är helt återställd så tänker jag ta ut revansch.

I mitten av förra veckan vågade vi oss äntligen ut hela familjen. Behövde miljöombyte och få känna att det fanns ett liv utanför hemmets väggar. Så vi åkte till Naturreservatet Stornäset. Älskar att åka dit och gå omkring i skog, strand och bland kossor.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har så mycket mer jag skulle vilja dela med er men jag ligger verkligen efter då datorn krånglar konstant. Testar att blogga från mobilen nu. Och fungerar det bra så är det kanske så jag får göra i fortsättning.

Nu ska vi njuta av fjälluften, lugnet och saknaden av våra små älsklingar.

Ha en fin helg!