One more dress

Har fått någon "dille" på klänningar både i stort och smått. Det känns som det blivit ett gäng på sistone och här har ni mitt senaste tillskott. Älskar färgen, älskar mönstret. Stilen på klänningen gör mig glad.
 
Dock måste jag nog byta den mot en i storleken mindre. Är verkligen mittemellan två storlekar just nu men efter att ha provat den här hemma känner jag att antagligen skulle den mindre ändå kännas och sitta bättre. Åh, det finns så mycket fint ute i butikerna nu att jag skulle kunna shoppa tills plånboken ekar och mer därtill. Men nu måste jag faktiskt hejda mig, hihi.
 
 
Klänningen hittar ni hos H&M. Hittar den dock inte i webshoppen.
 
Dags för mig att ta plats i soffan med en filt och anteckningsblocket i knä. Bröllopsplaneringen fortsätter. Lagom trött efter flera timmar utomhus i solen. Våren är sakta påväg tillbaka och gatorna sopades när vi gick från lekplatsen idag. Underbart!
Taggar: Dress, H&M, Klänning, Mönster, Shopping;

Enkelt påskpyssel

Påsken börjar nu närma sig så vad passar inte bättre än lite påskpyssel. Planen var påskharar och jag tycker att Maya gjorde ett utmärkt jobb med endast lite assistans av mig. Bra teamwork och en high five, klassisk Maya kommentar när hon tycker något gått bra eller är roligt. Det här var alltså något hon tyckte om.
 
Det är ett enkelt barnpyssel och egentligen kan man göra vilka gubbar och figurer som helst året om. Det enda man behöver är toalettrullar, färgat papper, lim, sax och en penna. Kul så klart om man har sådana där små ögon och annat smått att använda till svansar eller vad det nu kan vara, men annars funkar det lika bra att rita dit det.
 
 
Oj, vilken dag det varit i övrigt. Skulle vilja säga att vi hade en effektiv förmiddag jag och P.  Vi var på bageriet för att kolla upp om dop- och bröllopstårta, bokade in sminkning till bröllopet, köpte en klänning jag ska ha på dopet, vi var till polisen och gjorde nya pass inför nästa månads resa och till sist stod blommor till bröllopet på schemat där jag nu bokat in en tid för att gå igenom mer exakt vad vi ska ha. Det på bara ett par timmar medan barnen var med sin mormor.
 
Hektiskt, men vi hann med allt vi ville innan P skulle mot jobbet och jag hem till flickorna.
 
Godnatt. Καληνυχτα ("Kalinichta"). Love you - som Maya säger varje kväll innan hon ska sova. Underbart att kunna blanda språken även om det bara är lite smått men det smyger sig in mer och mer.
Taggar: Pyssel, Pyssel med barn, Påskhare, Påskpyssel;

Med start måndag

På måndag ska jag börja. En ny vecka med ny start - det perfekt tillfället att komma igång. Det låter i alla fall väldigt bra varje vecka när man laddar upp för kommande måndag. Synd bara att varje vecka börjar med måndag och den dåliga starten skjuter iaf jag väldigt lätt upp till veckan därpå.
 
I perioder tycker jag det går bra men lika fort kan jag komma av mig. Patrik har varit superduktig att hålla igång träningen hela året så här långt och det börjar ge synliga och tydliga resultat. Det peppar mig lite extra just nu. Jag säger det jag sagt många gånger förut - Från och med imorgon får det vara nog med sötsaker i mängder. Nu är det dags för mig att också ta mig tid till att komma i bättre form. Mer frukt och grönt och mer träning. Beach 2015 eller snarare bröllopsform 2015. Dags att jobba om jag ska få något minsta resultat.
 
 
Vattenmelon är både gott och nyttigt. Mängder åt vi i somras och nu börjar det smyga sig in här hemma igen.