Den sista Augusti

Mina flickor - min stora lycka i livet. Sättet dom redan tar hand om varandra på, hur dom busar och kramar om varandra. Gråter den ena är den andra först där och slår armarna runt för att trösta. Visst kan dom bråka med varandra och ta av varandra saker, men det hör väl också till. Men bandet som finns mellan de två är så fint för en förälder att få se. Hoppas alltid ni kommer vara nära varandra genom livet. Ni är fantastiska ♥
 
 
Det har varit en lugn och skön dag när barnen (och mamman) varit ganska trötta. Vi var ute på en promenad efter frukost men har annars mest varit hemma. Både Maya och Hanna somnade och sov en kort stund och jag fortsatte att städa ur rummet som snart kommer bli Mayas nya. Chockade mig själv med att ha rensat ut i stort sett nästan allt och för det ger jag mig själv en klapp på axeln. Längtar så tills vi börjar få någon ordning på allt så jag kan visa er.
 
För inte så länge sedan kom vi hem från barnens farmor och farfar. Där blev jag även överraskad med att bli firade. Tusen tack för det!
2