Så var det söndag igen

Sovit skönt hemma hos mamma och pappa i natt. Min älskling ringde dock klockan 06.40 till mig i morse, självklart var jag redan vaken så han väckte mig inte. Men lite förvånad var jag med tanke på att han var ut igår. Då kunde han inte sova och ville gärna komma hit och äta frukost med mig och mamma imorse. Hehe. Han är inte som alla andra! ;) Jag satte mig i bilen vid 07.30 och hämtade hit Patrik. Och sen har vi ätit en mysfrukost. Nu vilas det lite och om en stund ska jag börja göra mig i ordning för att vi ska bege oss mot Gnarp. Vi ska fira kusin Vickis som fyllt år igår, Grattis! Och så ska vi på gravarna och tända lite ljus innan det.Vinter tid

Tänkte bara påminna er om att det är dags för att ställa om till vintertid nu i natt. Så imorgon får vi alla sova en timme längre och en timme längre helg har vi. Skönt va?! :)

Nu måste jag iaf sova, för jag är sååå trött!!


G o d    N a t t
Ikväll är det många som rockar loss, det gjorde jag också för ett år sedan. Så jag bjuder väl på en gammal fest bild när det är en riktig fest helg! :)

"Så mycket bättre!"

Igår var en super mysig fredag tillsammans med Patrik, som vanligt!! Jag älskar nu mera fredag kvällar även fast jag jobbar på lördagen.

Idag efter jobbet så tog jag och mamma oss en tur ut till Birsta och gick. Det var mest jobbigt tyckte jag eftersom jag var så hungrig och det var sjukt mycket folk och jag orkade inte stå i någon kö för jag naturligtvis måste känna mig stressad också. Och så hade jag så ont så det tog lång lång tid att gå.

Åkte hem och packade lite och pratade lite med min sambo och sedan tog jag bilen och åkte till mamma och pappa. Och här tänker jag tillbringa kvällen. Ätit mat och pratat en massa med dom. Och nu ska jag och mamma slå in lite presenter, för imorgon ska vi åka och fira min kusin! Patrik ska på medvind och kolla på Henriks band och sedan blir det väl så klart krogen för dom. Så jag passar på att sover här hos mami&dadi! :)

Nu snart börjar "Så mycket bättre" och det kan vi bara inte missa! Tycker det är super bra. Iaf första programmet var det! :)


T r e v l i g   H e l g !