GENOM ATT TÄNKA

Hej på en fredag!
Igår var en spännande dag när Hanna efter frukosten såg att Nisse flyttat in. Det var fotspår hela vägen från balkongdörren och han hade ställt sina träskor alldeles utanför dörren. Gissa om det var det stora samtalsämnet hela dagen sedan! Eller ja.. det är det forfarande. Den busen har dessutom mumsat på en lussebulle och smulat ner på vårt golv under natten. Tänk vad den här mamman ska vara utpumpad på idéer efter de här veckorna, haha.
 
Jag har bestämt mig för att vända det här kalla mörkaste mörkret till något alldeles jättemysigt istället. Jag är fullt medveten om att vi kan styra det mesta genom vårt sätt att tänka. Även om man ibland får kämpa lite extra för det. Men faktiskt går det rätt så bra för min del just nu. Vi äter mysiga frukostar med tända ljus, pyntar, lyssnar på julmusik, tänder en brasa, bakar, dricker glögg och är tillsammans. Igår bjöd vi in min mamma och pappa på lite julfika mot eftermiddagen. Så mysigt! Det blev dessutom en massa gos med vår lilla Smulan som jag lovar ni snart ska få se några bilder på. Jag hann också med att göra knäck och binda två kransar. Och barnen fick klä sina små granar som dom har på sina rum.
 
 
Imorse när jag stod och borstade tänderna kommer Hanna in och mumsar för fullt. "Jag tog en (knäck). Vill inte du ha mamma?".  Varpå jag svarar att jag tycker det är för tidigt på morgonen för att äta godis. Till svar får jag då, "Nääe, det är det inte alls! Skärp dig mamma!". Haha, den där ungen alltså!
 
Nu ska jag mysa med mina tjejer en stund innan jag åker mot jobbet för en kväll där. Nu kör vi jobbhelg igen! Men önskar er en härlig fredag!
2