Äntligen!

Äntligen har barnen förstått vitsen av siesta! Dock ligger jag med en kletig bebis på min mage med endast ett lakan emellan och vår AC kämpar på för att få ner temperaturen under trettio grader på vårt rum. Ni kanske förstår att jag sitter i en svettig sits och att jag själv dessutom blir utan den här lilla extra sömnen som jag gladeligen hade tagit emot. Men det blev åtminstone en lugn stund och en aning kramp i halva kroppen. Tur för mig att datorn stod inom en armlängd så jag också har något att göra medan de andra sover.
 
Igår var vi till min pappas väns hotell&restaurang. Dom gör de absolut godaste milkshakes. Det kanske inte ser så mycket ut för världen men dom är fantastiska. De bästa jag någonsin smakat. Svalkande gott i denna värme.
 
 
Ikväll tänkte vi göra stan. Nog för att vi hunnit med några promenader där igenom men kanske vi även tar oss en titt inne i några butiker. Skulle vara kul att hitta någonting nytt. Plats får vi i väskorna när man tömt blöjpaket och matförpackningar åt Hanna under resan. Klart det måste fyllas på med något.
1