Tillbaka i Sundsvall

Igår kväll 22:10 så landade vi i Sundsvall igen.

Haft en mycket trevlig helg! Men måste säga att det var oerhört skönt att komma hem igen igår kväll.
Det har shoppats en hel del och så var vi på fredag kväll på "Faros" och åt grekisk mat på Söder tillsammans med bästa Aida. Det var riktigt trevligt! :)


Det vart iaf några "kändis-träffar". Först mötte vi hon som är programledare på sportspegeln. Efter det så var vi in på en affär där "Paradise-Stefan" jobbade och växlade några ord med honom. T.ex. "Hej.. vill ni ha hjälp med något?". Lite senare sprang vi ihop med Francesska som vann Paradise hotell. Igår så höll Patrik på köra på Laila Bagge med våran typ av "resväska" när vi stod och kollade på hennes kläder och hade kommenterat hennes snygga skinnbrallor och helt plötsligt så såg vi ju att det var Laila. Vilken Wow upplevelse! Haha... annars sprang man på några kändisar från Njurunda också. Men inte ens ett hej blev det där bara några stirriga blickar mitt i folkmassan.
Bilder från shoppingen kommer senare! :)

Torsdag kväll

Det blev tyvärr ingen träning idag. Har ont i huvudet och tycker jag hade saker att göra så det räckte och blev till i alla fall. Var trevligt att fika och gå på stan en stund med mamma. Händer inte allt för ofta nu mera. Tråkigt.

Idag köpte jag iaf en fin grej till Aida som varit så duktig och klarat skolan nu. Så det ska hon få imorgon kväll när vi ska ut och äta middag med henne :) Ser jag fram emot! Jag köpte en ny mascara och ett nytt body butter som jag inte kan sluta lukta på. Älskar det. Papaya från Body shop.

Har tagit fram kläder också som jag ska ha på mig när vi åker imorgon. Men nånting måste jag väl packa med mig i väskan också. Får ta tag i det alldeles strax, sen hoppa in i duschen och sen sova, för imorgon ska vi upp tidigt.
HOPPPAS HOPPAS HOPPAS att tåget går som det ska imorgon.


Nu tar jag semester.. hörs om några dagar! :)


Torsdag 25/2

Idag står en hel del saker på min att-göra-lista.

  • Åka iväg med mamma och fixa en överraskning till Patrik. Kan inte skriva vad ifallatt han råkar läsa.
  • Fika med mamma på stan
  • köpa in nödvändigheter
  • Jobba
  • Träna
  • Storhandla
  • Fixa fika tills imorgon
  • Packa lite grejor inför Sthlm resan. Åker 06.10 imorgon bitti.