Flytt dags!

God morgon! Här körde vi igång klockan 7 imorse. Fy vad man önskar man kunde trolla bort alla saker ibland. Vi har redan hunnit få några motgångar. T.ex har halva vårt "team" ramlat bort. Men vi kör på ändå! Nu väntar jag på mer sopsäckar då vi har på tok för lite. Dåligt planerat! Önska oss lycka till idag, det kan behövas!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hjälp vilken dag!

Jag är helt slut! Vi har hämtat nycklar till lägenheten, åkt på soptippen, packat, kastat, burit kartonger, åkt några vändor med flyttlass till nya stället osv. Tror ni vi är klar? Nej! Och dessutom känns det ju inget vidare att flytta härifrån och det gör ju inte att allt "jobb" känns lättare. Men det ska nog bli bra det här. 

Nu har man tagit sista duschen, sista soffhänget, sista måltiden och nu blir det sista natten i vår underbart mysiga lägenhet. Det är med ont i magen vi är på väg härifrån nu. Men som sagt det KOMMER bli Bra i vårt nya hem också!

Photobucket Pictures, Images and Photos

God natt kära ni!

Frango Kastello

En utav dagarna på Kreta tog vi och åkte över på södra sidan av Kreta. För er som inte varit där eller kanske inte åkt omkring så mycket så består Kreta av väldigt mycket berg. Den lilla stora ön är mest bara berg. Vilket betyder många kringel krokiga vägar som antingen går upp upp upp eller ner ner ner. Vi valde att ta en liten omväg på väg till Frango Kastello som var målet på utflykten den här gången. När man kommer där högst uppe på berget så är man så högt upp så man nästan skulle kunna tänka sig utsikten från ett flygplan. Helt otroligt  vilken utsikt man får. Självklart stannade vi och tog några bilder som ni kommer få se längre ner, även om det inte var uppe på toppen vi stannade.  Men vidare till Frango Kastello... det är en stor strand med ett fort som ligger alldeles brevid. Jätte fint! Och självklart finns det restauranger att besöka också! :) Brevid restaurangen som ligger nere på stranden rinner det en bäck och där i fanns det massvis med vilda sköldpaddor. Havet är alldeles klarblått och det var helt underbart härligt där. Så självklart kom snorkeln fram :) Det är super fint vatten att snorkla i. Och vi fick med oss en hel del fina snäckor och stenar hem :) Det kommer att användas till lite pyssel sen.. men det blir ett annat kapitel i bloggen! :)